Een nieuwe webshop voor Dipperdee

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Voor Dipperdee verzorgden wij een complete webshop waarop zijn hun handgemaakte kindermeubels en speelgoed kunnen verkopen! Op de nieuwe website van Dipperdee lees je nu alles over wie ze zijn en kun je de met liefde gemaakte artikelen uitgebreid bekijken.

Een webshop die past

Bij website ontwikkeling is het belangrijk om het verhaal achter de website zo sterk mogelijk naar voren te brengen. Dipperdee is een jong, creatief merk dat echte kwaliteitsproducten voor kinderen met grote zorg ontwikkelt en verkoopt. Wij hebben geprobeerd dit zoveel mogelijk in de website naar voren te laten kijken, zodat de websitebezoeker meteen een goed beeld heeft van wat ze op de website zullen vinden.

Een compleet pakket

Wij verzorgden een complete website, waarmee ze bij Dipperdee helemaal uit de voeten kunnen. De webshop is voorbereid op een groeiend assortiment en biedt voor een lange tijd een stevige basis. Door een fris grafisch ontwerp, een overzichtelijk CMS-systeem op basis van WordPress en het geïntegreerde WooCommerce staat de webshop als een huis. Wij zorgden er daarnaast uiteraard voor dat de website op ieder scherm goed te gebruiken is door middel van een responsive design.

Ook een nieuwe webshop laten bouwen?

Wil je zelf ook een nieuwe webshop, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Of weet je precies wat je wil, en zoek je iemand die jouw perfecte webshop kan realiseren? Wij hebben veel ervaring in het ontwerpen van webshops en websites en helpen jou graag bij jouw vraag! Neem gerust contact met ons op en kom een keer langs voor een kopje koffie. We gaan graag voor jou aan de slag.

Webshop Dipperdee Mull2media

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media