Een nieuwe website voor De Praktijk van Femke

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Wij ontwikkelden met veel plezier een compleet vernieuwde website voor De Praktijk van Femke. Met de nieuwe, functionele website wordt zij geholpen om (nieuwe) cliënten te bereiken.

Een complete website

Femke van De Praktijk van Femke was op zoek naar een manier om haar diensten op een heldere manier naar de buitenwereld te communiceren. Haar website was toe aan een grondige vernieuwing, en wij hielpen haar daar natuurlijk graag bij! Wij creëerden content, ontwierpen een passend en fris design en zorgden ervoor dat de website uitstekend functioneert op alle apparaten. Contact opnemen met Femke is ook gemakkelijker gemaakt door de integratie van heldere contactformulieren.

Aansprekende content

Het is belangrijk dat bezoekers direct een kloppend beeld krijgen bij De Praktijk van Femke. Zeker wanneer het gaat om therapie, wil je persoonlijk en vertrouwd overkomen. Door doordachte content op de website te plaatsen, krijgen bezoekers het juiste gevoel en beeld bij het klikken door de pagina’s. Precies zoals Femke het graag ziet!

Responsive design

Tegenwoordig is het meer dan ooit belangrijk dat een website, naast op de desktop, ook in mobiele weergave uitstekend functioneert. Door het responsive design kan iedereen overal probleemloos door de vernieuwde website navigeren, zonder weergave- of functionaliteitsproblemen. Ook is de website goed vindbaar in zoekmachines zoals Google, door het toepassen van onze kennis op het gebied van zoekmachinevriendelijke content. Zo zullen zoveel mogelijk mensen Femke’s nieuwe website kunnen bewonderen!

Ook een website laten maken?

Denk jij er ook aan om jouw website te vernieuwen, of een compleet nieuwe website of webshop te bouwen? Wij staan al voor je klaar om vol aan de slag te gaan voor jouw (nieuwe) website! We denken graag met je mee en ontwikkelen een website die gehoor geeft aan precies dat waar jij voor staat. Onze mensen zijn echte specialisten als het gaat om websiteontwikkeling, -optimalisatie, -onderhoud en internetmarketing. Neem gerust even contact met ons op, dan kijken we samen wat we voor jou kunnen betekenen!

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media