Freesletters voor Konimpex in Doetinchem

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Onlangs hebben we het bedrijfspand van Konimpex in Doetinchem voorzien van opvallende freesletters. Daarmee valt de bedrijfsnaam van de import- en exporteur van huishoudelijke, decoratie en bad- en textielproducten absoluut op bij bezoekers en voorbijgangers.

Outdoor freesletters

De freesletters, 224 cm breed, 50 cm hoog en 5 mm dik,  zijn gemaakt van plexiglas. Deze plaatsoort, ook wel acrylaat genoemd, is stijlvol en veelzijdig. Het materiaal is uitermate geschikt voor buitengebruik en is door ons in de letters van de bedrijfsnaam gefreesd. Er is gekozen voor een opaal variant, waardoor de letters ook licht kunnen geven in het donker. Daarmee is de bedrijfsnaam dag en nacht zichtbaar.

Vakkundige montage

De losse letters zijn vakkundig en met behulp van een steiger gemonteerd door onze medewerkers. De letters zijn door middel van afstandshouders bevestigd. Het geeft het bedrijfspand van Konimpex en Mundia een schaduweffect en daarmee extra uitstraling. Wil je meer weten over onze freesletters voor buiten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden of voor een offerte op maat.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media