Geef je gevel extra uitstraling met freesletters

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Wil jij de gevel van je bedrijfspand extra uitstraling geven? Freesletters zijn een mooie en krachtige manier om jouw logo of beeldmerk kenbaar te maken. Door de freesletters niet direct tegen de gevel te plaatsen, maar met afstandhouders, ontstaat er een sfeervol diepte-effect. Zo valt een bedrijfsnaam tegen de gevel, op een routing of een aanduiding meer op met 3D letters. Freesletters zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende materialen. Denk hierbij aan acrylaat, dibond, RVS, forex of hout.

Meer zichtbaarheid

Freesletters worden met name ingezet om de zichtbaarheid van jouw onderneming te vergroten. Met jouw bedrijfsnaam, beeldmerk of logo aan de gevel laat je je zien en trek je de aandacht van voorbijgangers. Daarnaast zorgen freesletters voor een moderne uitstraling! Ze zijn voor langdurig gebruik. Bij Mull2media worden jouw freesletters voor buiten op maat gemaakt. Dus in jouw eigen huisstijlkleur en lettertype. Ook andere wensen kunnen we verzorgen.

Freesletters met verlichting

Natuurlijk zijn de letters overdag goed zichtbaar, maar wanneer het donker wordt zie je ze steeds minder. Daarom bieden wij ook de optie om ook in het donker zichtbaar te zijn door middel van een freesletters met LED verlichting. Hierdoor schijnt er een lampje vanaf de onderkant of achter de letters om deze zo beter zichtbaar te maken. Naast het feit dat de letters beter zichtbaar worden en extra opvalt, geeft het ook een hele moderne uitstraling aan het pand.

Neem contact op

Geïnteresseerd geraakt? Het assortiment freesletters voor buiten varieert bij Mull2media in diverse materialen, diktes, kleuren en toepassingen. Alle denkbare vormen kunnen bij ons op maat worden gemaakt. Dat doen we in eigen beheer. Wij denken actief met je mee over het ontwerp, de technische uitvoering en de uiteindelijke montage. Neem contact met ons op voor een offerte op maat. Uiteraard maken wij ook freesletters voor binnen.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media