Het belang van een goede huisstijl

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

HuisstijlJouw bedrijf is al in het bezit van een logo. Dus waarom zou je nog een huisstijl laten maken? Wij leggen het belang van een goed logo en dito huisstijl graag uit. Een huisstijl – met het logo als basis – zorgt dat alle reclame-uitingen van jouw onderneming dezelfde positieve associatie oproepen. Bedrijven die met één herkenbaar profiel naar buiten te treden, plukken daar de vruchten van. Dat geldt niet alleen voor bedrijven, maar ook overheden en organisaties zonder winstoogmerk.

Beeld zegt meer en werkt sneller

Het is een cliché, maar een beeld zegt meer dan duizend woorden. Beeld communiceert non-verbaal en is dus véél sneller dan een goed verhaal. Een logo en huisstijl vertellen in één oogopslag: dit is een professioneel bedrijf en dat niet. Een goed logo- en huisstijldesign vertelt duidelijk wat het bedrijf doet, wie is jouw doelgroep is, wat de kernwaarden zijn en wat het onderscheidende vermogen is. Een consequente huisstijl gaat jaren mee en draagt bij aan herkenbaarheid, onderscheidend vermogen en consumentenvertrouwen.

Huisstijl laten ontwerpen door Mull2media

HuisstijlLaat ook een professionele indruk bij jouw klanten achter. Mull2media is de totaalleverancier in reclame. Wij ontwerpen al jaren complete huisstijlen, compleet naar de eisen en wensen van de klant. Denk hierbij aan logo ontwerp, visitekaartjes, briefpapier en enveloppen. Maar ook aan huisstijlen conform pandaankledingen en autobeletteringen. Ons bureau komt altijd met een goed advies, een doordacht ontwerp en heldere communicatie. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media