Klantentaxi Volvo Harrie Arendsen in Zweedse stijl gewrapt

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Voor onze klant Harrie Arendsen hebben wij deze Volvo S90 omgetoverd tot een opvallende klantentaxi in Zweedse stijl. Met deze gewrapte auto vervoert de Volvo-dealer klanten naar huis of kantoor als hun auto op de brug staat voor onderhoud.

Opvallend design

Om deze klantentaxi van een opvallende en herkenbare uitstraling te voorzien, hebben wij een uniek en aansprekend design gemaakt. Dat Volvo uit Zweden komt, is niet meer te missen met de bekende gele en blauwe kleuren; de kleuren van de Zweedse vlag. Voor het extra ’taxi-element’ is er een herkenbare blokjesbaan toegevoegd. Samen met het logo en de huisstijl van Volvo Harrie Arendsen maakt dit een uniek ontwerp!

Vakkundige carwrap

De vakmensen van Mull2media hebben het voertuig in eigen beheer voorzien van de belettering. Voor het aanbrengen van de carwrap hebben we gebruikgemaakt van Avery Supreme Wrapping Film en Avery Wrapping printfolie met laminaat. Beide wrapfolies zijn van hoogwaardige kwaliteit, geven een fantastische uitstraling en hebben een lange levensduur. Zo kan de klantentaxi met trots rondrijden in de regio.

Prachtig resultaat

Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe klantentaxi? Bekijk dan hieronder enkele foto’s van het compleet gewrapte voertuig. Wil je ook graag een belettering of carwrap op maat? Door onze jarenlange ervaring in het ontwerpen, printen en aanbrengen van een carwrap kunnen wij jouw huisstijl en doelstelling op elk vervoermiddel zetten. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media