Leuke reactie van leerlingen Ludger College!

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Afgelopen week ontvingen wij een leuke reactie van leerlingen van het Ludger College in Doetinchem! Tien van hen waren woensdag bij ons op bezoek om een kijkje achter de schermen te nemen.

Positief bezoek

We kregen een leuk verslag opgestuurd, waarin aangegeven werd dat ze het gezellig bij ons vonden. Zelf vonden we het bezoek ook erg leuk, en hopen in de toekomst dan ook leerlingen van andere scholen te mogen ontvangen! Wil je langskomen? Neem dan contact met ons op! Lees hieronder het ontvangen verslag.

Verslag woensdag 26 augustus 2015

“Om half tien hadden wij een afspraak met Gido van het reclamebureau Mull2Media. Mull2Media is gevestigd op het industrieterrein in Doetinchem. Ze hebben twee vestigingen met 22 professionals. Omdat we iets te vroeg waren, namen wij met ons vijven plaats in de kantine. We kregen wat te drinken aangeboden met een koekje terwijl we moesten wachten op Gido.

Om half tien kwamen Gido en Tim binnen met twee grote Action tassen. Vijf verbaasde gezichten. ‘’Ja alleen een interview is ook zo saai dus we dachten, misschien vinden jullie het leuk om een spandoek te versieren met graffiti. De vijf verbaasde gezichten kregen een lach.

Daarna hebben we als eerst een interview afgenomen met een heleboel vragen en vervolgens kregen we eerst een rondleiding door het hele gebouw: alle kamertjes die leuk versierd waren en kamers waarin mensen zaten te werken. We mochten de kamers zien waar het ontwerp werd gemaakt, waar de ontwerpen werden geschetst en natuurlijk de ruimte waar alles werd gedrukt.

De groep van 4HF kwam ook nog binnen, dus het werd een strijd tussen de ‘Economische’ profiel en het ‘Creatieve’ profiel. Schorten gemaakt van vuilniszakken, doppen eraf en onze creatieve geest lieten we onze gang gaan.

We hebben met ons allen een hele leuke dag gehad!

Hartelijk bedankt,

Emma, Diede, Esmée, Eva en Kinga”

foto 3-1

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media