Lichtbak en parkeerborden voor DLV Advies

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Om de zichtbaarheid van DLV Advies te vergroten, hebben wij onlangs een lichtbak en meerdere parkeerbordjes geplaatst. Met deze reclame is het adviesbedrijf in Drachten dag en nacht goed zicht- en vindbaar voor bezoekers en voorbijgangers.

Opvallende lichtbak

De lichtbak is op het dak van DLV Advies, een onafhankelijk adviesbedrijf voor ondernemers, bedrijven en instanties in de agrarische sector, bevestigd. Deze gevelreclame valt absoluut op. De LED-lichtreclame is vervaardigd uit geanodiseerde aluminium profielen met acrylaat voorplaat en een witte kunststof achterplaat voor optimale lichtreflectie. Dit trekt zeker de aandacht.

Zichtbare parkeerbordjes

Voor hun parkeergelegenheid hebben wij twaalf parkeerbordjes ontworpen, gemaakt en op locatie geplaatst. De borden zijn gemaakt van aluminium-kleurig composiet paneel en zijn inclusief enkelzijdige full colour stickers met laminaat. Ze zijn op aluminiumpalen bevestigd. Met deze bewegwijzering weten de bezoekers van het bedrijf waar ze kunnen parkeren.

Ook functionele reclame nodig?

Wil je ook opvallen en ben je benieuwd naar wat Mull2media voor je jouw organisatie betekenen op het gebied van mooie en functionele reclame? Neem dan contact met ons op voor al onze mogelijkheden op het gebied van reclame. Wij komen vrijblijvend langs op locatie om de beste oplossing aan te bieden.

Parkeerborden voor DLV Advies door Mull2media

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media