Maar liefst elf bussen Arriva beletterd

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Onlangs heeft Mull2media maar liefst elf bussen van vervoersmaatschappij Arriva voorzien van een opvallende belettering in de huisstijl. De busbeletteringen zijn in onze uitgebreide productiehallen uitgevoerd.

Herkenbare vormgeving

Onze medewerkers hebben de oude stickers van de bussen verwijderd en nieuwe full colour belettering aangebracht. De vervoersbussen zijn nu weer in de vertrouwde kleuren te herkennen. Ook zijn de logo’s en de bedrijfsgegevens opnieuw vakkundig aangebracht.

Uithangbord bedrijf

Deze bussen zijn de uithangborden van het vervoersbedrijf op de openbare weg. De vernieuwde vormgeving past precies bij de communicatie-uitingen van Arriva. Het is namelijk belangrijk om een goed eerste indruk achter te laten, en met deze professionele busbelettering is dat het geval.

Autobelettering specialist

Mull2media heeft een brede kennis en biedt veel creativiteit in het verzorgen van autoreclame op maat. We zijn gespecialiseerd in allerlei vormen van belettering. Van een busbelettering tot een complete carwrap. Ben je ook op zoek naar een partij voor een autobelettering? Wij zijn je graag van dienst!

Bus belettering Arriva

Bus belettering Arriva

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media