Mull2media breidt uit met vier nieuwe medewerkers

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Mull2media blijft groeien en heeft haar team de afgelopen periode versterkt met een online marketeer, webdeveloper, grafisch vormgever en verkoper. Met deze vier aanwinsten kunnen wij de klant nog beter van dienst zijn. Ook kunnen wij zo onze kenmerkende kwaliteit en service blijven garanderen.

Mull2media

Op de foto van links naar rechts: Remco Koers, Floris-Jan Kip, Koen Stronks en Remco Lendering.

Remco Koers is 22 jaar oud en komt uit Etten. Sinds november vorig jaar werkt hij als online marketeer, waarbij hij zich bezighoudt met zoekmachine en conversie optimalisatie. Hij zorgt dus dat websites en webshops groeien in bereik en omzet.

Floris-Jan Kip is eveneens 22 jaar oud en woonachtig in Breedenbroek. Hij maakt deel uit van het technische team als webdeveloper. Met zijn kennis ontwikkelt hij websites en webshops met het mooiste design en de beste techniek.

Koen Stronks (28) komt uit Aalten. Sinds een paar maanden is hij werkzaam als grafisch vormgever en maakt hij de mooiste ontwerpen voor jouw spandoek, vlag, reclamebord, autobelettering of andere reclame-uiting.

Remco Lendering is 27 jaar oud en woont in Wehl. Sinds begin dit jaar houdt hij zich bezig met de verkoop van onder meer spandoeken, vlaggen, reclameborden en toebehoren. Daarnaast geeft hij (technisch) advies aan klanten over de materialen.

We wensen ze veel plezier en succes bij Mull2media!

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media