Mull2media wenst iedereen een fantastisch carnaval!

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Ja hoor, het is weer tijd om uit ons bol te gaan! Carnaval 2024 staat op het punt van beginnen, dus haal de verkleedspullen maar uit de kast. Al ga je als piraat, Barbie, hippie, brokkenpiloot of als een wortel… het maakt niet wat je outfit is, zolang je keihard kunt flaneren op de beste carnavalskrakers. Om vervolgens na een paar dagen feest erachter te komen dat gek doen best gezond is. Mull2media wenst je een fantastisch carnaval toe!

Carnavalsspandoeken

Spandoeken zijn ook het perfecte instrument om een evenement te promoten. Zo zijn we al jaren trotse leverancier voor de spandoeken van C.V. De Peardeknuppels en Carnaval Leutekum. Ook voor tijdens het carnaval in 2024, hebben we weer een aantal mooie doeken mogen creëren. Dus mocht je bij het carnaval in Doetinchem of Hengelo Gld in een te lange rij staan, check dan even onze doeken. En laat je zelfs tijdens het feesten inspireren voor jouw eigen spandoek.

Een spandoek laten maken op maat, voor elke gelegenheid

Wil jij ook opvallen met een spandoek? Neem dan eens een kijkje op onze website en ontdek de vele mogelijkheden en voorbeelden. Laat het ons, tijdens of na het carnaval vieren, weten via de mail 06 42 08 35 06 of bel ons op 0314 – 36 15 
Alaaf!

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media