Mull2media levert twee websites en een webshop op

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Onze internetafdeling heeft de laatste tijd niet stilgezeten. Zo hebben wij onlangs twee websites, voor Verkeersschool Wesseldijk en Wijkamp Werkt, en een webshop, voor Mijn-Tuinberegening, opgeleverd.

Verkeersschool Wesseldijk

De website van Verkeersschool Wesselijk is in een nieuw jasje gestoken. De site heeft een nieuwe look and feel en voldoet weer aan de huidige standaarden. Zo is de website geschikt voor alle mobiele apparaten en zijn de diverse diensten makkelijker te vinden. Bekijk de site hier.

Wijkamp Werkt

Voor Wijkamp Werkt hebben wij een compleet nieuwe website gebouwd. Deze site fungeert voor het werven en selecteren van professionals in het midden en hoger segment. Hij is gebruiksvriendelijk voor zowel werkgever als werkzoekende. Raadpleeg de website.

Mijn-Tuinberegening

Mijn-Tuinberegening is dé specialist op het gebied van tuinberegening. Op de nieuwe webshop kunnen de beste beregeningssystemen en toebehoren gekocht worden. Het geheel eigentijdse design komt tot z’n recht in de vriendelijk ogende webshop. Neem hier een kijkje op de online shop.

Laat ook een website maken!

Bekijk hieronder de websites in diverse devices. Wil je ook een website of webshop met een goede conversie? Laat je dan eens informeren door onze internet specialisten. Neem contact met ons op.

Websites en webshop

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media