Vijf nieuwe bedrijfsbussen Svedex beletterd

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Onlangs heeft Mull2media vijf nieuwe bedrijfsbussen van Svedex, dé specialist in afgelakte stijldeuren, mogen beletteren. Het wagenpark kan zo representatief en herkenbaar de weg op!

Aansprekend design

Het bedrijf, dat vanuit Varsseveld in heel Nederland binnendeuren levert, wilde graag een uniform én aansprekend design voor op de voertuigen. Wij hebben een nieuw ontwerp in hun huisstijl gerealiseerd waarbij grote afbeeldingen een prominente plaats hebben gekregen. Het resultaat is een fris en strak ontwerp.

Van ontwerp tot realisatie!

De Volkswagen Transporters zijn beletterd met Avery full colour wrapping folie inclusief laminaat en snijvinyl. Deze hoogwaardige belettering komt perfect tot z’n recht op een witte ondergrond. Hiermee hebben de bedrijfsbussen van Svedex een corporate uitstraling en vallen ze absoluut op.

Mooi eindresultaat

Benieuwd naar het resultaat? Bekijk hieronder de fraaie beletteringen op de voertuigen. Wil jij ook een belettering op jouw voertuig? Door onze jarenlange ervaring in het ontwerpen, printen en aanbrengen van een belettering kunnen wij jouw huisstijl en doelstelling op elk vervoermiddel zetten. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media