Nieuwe bedrijfsfolder voor K14 Interieurpanelen

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Onlangs hebben we voor K14 Interieurpanelen in Doetinchem een nieuwe bedrijfsfolder ontwikkeld. In de folder staat precies wat het bedrijf doet en waar het voor staat. Het is een ideaal promotiemiddel voor hun (potentiële) klanten en relaties.

Opvallend folderontwerp

Nadat we via de klant de benodigde informatie hadden ontvangen, zijn we aan de slag gegaan met de vormgeving van de drieluik folder op A5 formaat. Het ontwerp is in lijn met de huisstijl en afgestemd op de boodschap. Voor extra sfeerbeleving zijn er veel grote afbeeldingen geplaatst.

Full colour folders

In totaal zijn er 250 folders op 400 grams silk MC gedrukt. Dit is een dikker, hoogwaardig papiersoort en ideaal voor dit soort drukwerk. De bedrijfsfolders voor K14 zijn dubbelzijdig full colour bedrukt en dubbelzijdig mat gelamineerd, zodat ze een extra luxe uitstraling hebben.

Bedrijfsfolder laten maken

Wil je ook graag meer toelichting geven over je bedrijf, product of dienst? Dan is een bedrijfsfolder ideaal. Folders worden vaak bewaard waardoor je met regelmaat onder de aandacht komt bij je doelgroep. Mull2media helpt je graag met een opvallend ontwerp en hoogwaardig drukwerk. Neem contact met ons op.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media