Nieuwe bewegwijzering voor Ketelaar Sport in Ulft

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Door het vervangen van de bewegwijzeringsborden is het voor bezoekers en voorbijgangers van Ketelaar Sport nog duidelijker wat de sportschool in Ulft allemaal te bieden heeft. Tevens zorgt deze bebording voor een herkenbare en verzorgde uitstraling.

Alles onder één dak-concept

Ketelaar Sport is meer dan alleen een sportschool en wil dit duidelijk maken door het alles onder één dak-concept van een fitness- en gezondheidscentrum goed te presenteren. Zo geeft de bewegwijzering binnen en buiten duidelijk aan dat er volop mogelijkheden zijn voor fitness, fysiotherapie en personal coaching.

Opmaak, productie en montage

Wij hebben het gehele proces voor onze rekening genomen, van opmaak en productie tot aan montage op locatie in Ulft. Het ontwerp is enkelvoudig en direct-to-plate op de A4-borden geprint. Qua materiaal is er gekozen voor Dibond. Dit wordt ook wel Alu Panel genoemd en is bij uitstek geschikt voor buitengebruik.

Bewegwijzering op maat

Mull2media heeft ruime reclame-ervaring en biedt bewegwijzeringsoplossingen op maat aan. Denk onder meer aan reclameborden, pictogrammen, vloerstickers en parkeerborden. Dit doen wij van ontwerp tot realisatie. Wil je meer informatie of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media