Nieuwe naam, huisstijl en website voor Rutjes Elektroservice

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Vanaf 1 april gaat RTV Rutjes in Steenderen verder onder de naam Rutjes Elektroservice. De nieuwe merkidentiteit is ontwikkeld door Mull2media. Hiervoor hebben we ook verschillende communicatie-uitingen gemaakt; van logo tot visitekaartje en van gevelreclame tot website.

Elektroservice aan huis

Door een veranderend beeld in consumentenland en door een toenemende vraag naar specifieke service, heeft het bedrijf besloten om de bedrijfsvoering aan te passen. In het vervolg komt Rutjes Elektroservice bij de mensen thuis voor een advies op maat en het repareren van defecte apparaten. Mull2media heeft vanaf die koerswijziging actief meegedacht en geholpen bij het uitrollen van dit nieuwe concept.

Huisstijl ontwikkeling

Naast het bedenken van de nieuwe naam en pay-off, hebben wij de volledige huisstijl ontwikkeld. We zijn samen op zoek gegaan naar de unieke kernwaarden vanuit het persoonlijke verhaal, waaruit wij vervolgens een stijlvolle merkidentiteit hebben ontwikkeld en de huisstijl tot in detail hebben uitgewerkt. Het persoonlijke karakter is erg belangrijk. Om die reden komt eigenaar John Rutjes vaak voor in de uitingen.

Diverse reclame-uitingen

In het verlengde van de huisstijl ontwikkeling hebben wij diverse reclame-uitingen ontwikkeld. Denk hierbij aan flyers, afsprakenkaartjes, briefpapier, enveloppen, stickers en visitekaartjes. Ook hebben wij de busbelettering en gevelreclame aangebracht. Daarnaast hebben wij een website ontwikkeld, welke overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is. Op alle reclamemiddelen komt het persoonlijke karakter terug.

Hulp nodig?

Wil jij ook de volgende stap zetten met jouw organisatie? Of heb je hulp nodig bij het ontwikkelen van een nieuw concept? Dat kan! Informeer eens bij ons voor de mogelijkheden. Wij helpen je graag om een sterk merk neer te zetten. Bekijk hieronder het resultaat voor Rutjes Elektroservice.

Pandaankleding voor Rutjes Elektroservice door Mull2media
Carwap busbelettering voor Rutjes Elektroservice door Mull2media
Webdesign voor Rutjes Elektroservice door Mull2media - hosting

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media