Nieuwe webshop voor Vivaldi XL in Zevenaar

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Voor Vivaldi XL, de woonboulevard voor tuinmeubelen, loungesets, meubelen en accessoires in Zevenaar, heeft Mull2media een nieuwe webshop ontwikkeld. Het is nu nog eenvoudiger om hier snel en direct producten te bestellen.

Eenvoudig bestellen

De nieuwe webwinkel Vivaldixl.nl heeft, naast de herkenbare uitstraling, een sterk verbeterde zoek- en filterfunctie. Hiermee lukt het om nog makkelijker en beter de juiste tuinmeubel, loungeset, meubels en/of woonaccessoires te vinden en te bestellen.

Zoekmachinevriendelijk

De huisstijl is door de ontwerpers van Mull2media helemaal uitgedacht, zodat de doelgroep wordt aangetrokken op de shop. Verder voldoet de webshop aan alle eisen om hoog te scoren in de zoekmachines, omdat we aan zoekmachine optimalisatie hebben gedaan.

Responsive design

Daarnaast is de webshop geschikt voor verschillende platformen. Op deze manier kunnen bezoekers op tablet en mobiel de webshop ook optimaal gebruiken. Daarmee voldoet de nieuwe shop helemaal aan de eisen van deze tijd.

Online succesvol

Wil je ook online succesvol worden? Wij helpen bedrijven online groeien, met ontwerp, ontwikkeling, optimalisatie en onderhoud van websites en webshops. Neem contact op voor de mogelijkheden. Bekijk hieronder het resultaat voor Vivaldi XL.

vivaldi_mockup

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media