Nieuwe website Vakslagerij Eppink live

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

De nieuwe website van Vakslagerij Eppink staat sinds vorige maand live. De door ons ontwikkelde site heeft een geheel vernieuwde look & feel, waar de nadruk voornamelijk op het assortiment en online bestellen ligt. Hier kun je het resultaat bekijken. (Meer tekst onder de foto)

vakslagerij eppink

Verbeterde website

De nieuwe responsive website van de vakslager in Neede en Winterswijk, waar bezoekers terecht kunnen voor het beste ambachtelijke vlees, wild en gevogelte, heeft een warme uitstraling, een eenvoudigere navigatie en verbeterde toegang tot de diverse producten. De producten uit het uitgebreide assortiment zijn nu ook heel eenvoudig online te bestellen. Kijk eens rustig rond op de nieuwe site!

Online succesvol

Wil je ook online succesvol zijn met een gebruiksvriendelijke site? Wij helpen bedrijven online groeien, met ontwerp, ontwikkeling, optimalisatie en onderhoud van websites en webshops. Deze zijn geschikt voor verschillende platformen, zoals mobiel en tablet. Maar ook op het gebied van internet marketing helpen wij bedrijven om groter te worden en beter vindbaar te worden. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media