Nieuwe website voor Groepshotel De Tienhoeve

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Afgelopen maand hebben wij de nieuwe website van Groepshotel De Tienhoeve opgeleverd. Met deze eigentijdse site is de groepsaccommodatie in Hengelo Gelderland er online weer helemaal klaar voor!

Nieuwe look & feel

De vorige website was niet meer van deze tijd en dus aan een nieuwe look & feel toe. In goed overleg hebben we een aansprekend website ontwerp gemaakt, waarin sfeer en beleving een belangrijke rol spelen. Vervolgens hebben wij dit ontwerp ook technisch geïmplementeerd. Het resultaat is een nieuwe website in een modern jasje, met een vernieuwde structuur en heldere, wervende content. Vanzelfsprekend is de nieuwe website responsive en geschikt voor alle mobiele apparaten.

Veel functionaliteiten

Qua functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid is er veel verbeterd. Zo is het voor de bezoeker heel eenvoudig om de beschikbaarheid van de kamers in te zien. Ook zijn de tarieven inzichtelijk en kan er in een paar klikken online gereserveerd worden. Daarnaast is de content veel uitgebreid, met veel informatie over de accommodatie en de omgeving, maar ook met veel afbeeldingen en referenties. Met deze website staat er een mooie basis om in de toekomst verder uit te breiden.

Website laten maken

Wil je ook online succesvol zijn met een gebruiksvriendelijke en aansprekende website? De website ontwikkelaars van Mull2media helpen bedrijven online groeien met ontwerp, ontwikkeling, optimalisatie en onderhoud van responsive sites. Maar ook op het gebied van internet marketing helpen wij bedrijven graag verder. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Website voor De Tienehoeve door Mull2media

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media