Nieuwe website voor Schoenmode Hermans

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Schoenmode Hermans is al vele jaren een begrip in de Achterhoek. De schoenenwinkel, met vestigingen in Hengelo Gelderland en Groenlo, heeft een ruime collectie dames- en herenschoenen van de mooiste en beste merken. Uiteraard zijn de winkels te bezoeken, maar ze willen ook graag online laten zien wat ze allemaal in hun assortiment hebben.

Een nieuwe look & feel

Daarom hebben wij een nieuwe website voor ze ontwikkeld waarin dat goed tot uiting komt. Via het CMS-systeem op basis van WordPress, zijn vrijwel alle content onderdelen gemakkelijk te beheren. Daarnaast hebben wij een uitgebreid shopsysteem geïntegreerd en geconfigureerd, zodat alle producten strak worden getoond en bezoekers deze kunnen reserveren. Zo’n goed werkend systeem is onmisbaar wanneer je jouw producten online aan wil bieden.

Website met persoonlijke touch

Naast het tonen van producten, is het op een website belangrijk om goed over te komen als bedrijf. Daarom hebben wij verschillende pagina’s ingericht, waarop de bezoeker een persoonlijke indruk van Schoenmode Hermans krijgt. Zo straalt de sfeer vanuit de winkel door in de website wanneer (potentiële) klanten online langskomen. Door een conversiegerichte inrichting van de website, is het daarnaast gemakkelijk om een afspraak te maken in de winkel. Zo is het lijntje tussen online en fysiek zo kort mogelijk.

Optimaal in gebruik

Uiteraard werkt de website optimaal op verschillende apparaten. Wij hebben deze namelijk geheel responsive ingericht, waardoor de website zich aanpast op het beeldschermformaat. Dat kan natuurlijk tegenwoordig ook niet meer anders. Ook hebben we ervoor gezorgd dat de website volledig zoekmachinevriendelijk is ingericht, door slim gebruik te maken van SEO. Daardoor worden de pagina’s, producten en merken goed gevonden in de zoekmachines.

Ook een website op maat?

Heb jij ook een winkel of bedrijf en wil je jouw website laten vernieuwen? Dan gaan we graag voor je aan de slag! Als jij ons vertelt wie je bent en wat jouw wensen zijn kunnen we er vast samen iets moois van maken. Neem vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee.

Website van Schoenmode Hermans - Mull2media

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media