Opvallende pandaankleding voor Badkamervoordeelshop.nl

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Het nieuwe bedrijfspand van Badkamervoordeelshop.nl in Doetinchem is door ons voorzien van een opvallende pandaankleding. Zo hebben we fullcolour raambelettering bij de ingang en zijkanten van de showroom aangebracht en is er een spandoek in frame aan de zijkant van het pand geplaatst. Daarmee is de nieuwe vestiging van grote afstand te herkennen!

Ontwerp en realisatie pandaankleding

Mull2media heeft de pandaankleding compleet voor haar eigen rekening genomen. Van inmeten tot grafisch ontwerp, van productie tot en met montage op locatie. Uiteraard is er gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat het een lange levensduur heeft. Bekijk hieronder het fraai en opvallende resultaat voor Badkamervoordeelshop.nl.

Opvallen met pand- en gevelreclame

De pand- en gevelreclame werd tijdens de opening van het nieuwe pand, op 1 november, gepresenteerd. Ook opvallen en nieuwsgierig naar wat Mull2media voor jouw bedrijf kan betekenen op het gebied van mooie en functionele pandaankleding? Informeer dan eens naar onze mogelijkheden. Wij komen vrijblijvend langs op locatie om de beste oplossing aan te bieden.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media