Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Maak kennis met een gezellige, warme club: Pax Hengelo. Inmiddels bestaat Pax ruim 90 jaar en heeft het zich door de jaren heen ontwikkelt tot een club waar sportiviteit en gezelligheid hand in hand gaan. En nog steeds zit de groei er goed in. Wat dacht je van het opkomende vrouwenvoetbal en het seniorenvoetbal? Een club met 900 (voetballende) leden en wekelijks vele bezoekers naast het veld. Er worden de nodige uurtjes gestoken in communicatie en het vergroten van de zichtbaarheid van de club. Pax kan al heel wat communicatie-uitingen van de checklist afvinken. En daar zijn wij als reclamemakers trots op!

Een club dat leeft!

Binnen, maar ook buiten de club zijn er vele verhalen te vertellen over leden, vrijwilligers, sponsoren en clubiconen. Deze verhalen en andere belangrijke informatie worden meerdere malen per jaar gebundeld in het clubblad Pax & Zo. Onder andere de redactie, het verzamelen van verhalen, interviews afnemen, teksten uitwerken en de vormgeving van het blad wordt door onze reclamemakers tot in de puntjes geregeld. Het is altijd weer een feestje als het magazine op de deurmat valt!

Een warm ontvangst

Kom je het terrein van Pax oplopen, dan word je onthaald door vlaggen, spandoeken en reclameborden. Binnen in het clubgebouw vind je kliklijsten, bewegwijzering en peesdoeken. Vergeet ook de teamkleding niet. Een warm ontvangst. Wat heeft deze club het goed voor elkaar en wat zijn we blij dat ze ons altijd weer weten te vinden voor, zoals je het leest, de vele reclame-uitingen.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media