Praktijk Logopedie Reijmer voorzien van reclame-uitingen

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Voor Logopedie Reijmer in Doetinchem heeft Mull2media het nieuwe pand mogen voorzien van reclame-uitingen. We hebben de buiten- en binnenzijde van de logopediepraktijk aangekleed met opvallende huisstijlelementen. Dit zorgt voor een herkenbare en uniforme uitstraling.

Reclame uitingen

We hebben de borden aan de buitenkant van het pand voorzien van Avery stickers met het logo. Ook hebben we nieuwe stickers op de toegangsborden en een reclamezuil geplaatst, zodat medewerkers en bezoekers de weg eenvoudig kunnen vinden. Binnen hebben we op diverse plaatsen raambelettering aangebracht. Dit betreft onder meer etchedglass zonder print voor meer privacy bij de behandelkamer en bij de ingang.

Ontwerp en realisatie

Mull2media heeft de pandaankleding zowel buiten als binnen compleet voor haar eigen rekening genomen. Van inmeten tot het klaarzetten van het grafisch ontwerp en van productie, het verwijderen van oude stickers tot en met montage op locatie. Vanzelfsprekend is er gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat het een lange levensduur heeft. Bekijk hieronder het mooie resultaat voor de logopediepraktijk.

Val ook op

Wil je ook opvallen met je bedrijfspand en ben je nieuwsgierig naar wat Mull2media voor je kan betekenen op het gebied van mooie en functionele pandaankleding? Informeer dan eens naar onze mogelijkheden. Wij komen vrijblijvend langs op locatie om de beste oplossing aan te bieden.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media