Spandoek met frame voor de Pillen Group

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Voor de Pillen Group in Lichtenvoorde hebben wij afgelopen week een spandoek met muurframe gemaakt. Deze is aan de zijkant van het pand bevestigd, zodat bezoekers van de Zwarte Cross het spandoek niet kunnen missen.

Groot bereik

Het hoofdkantoor van de metaalbewerker ligt op de route richting het festivalterrein. Een mooie kans voor het bedrijf om extra aandacht van de voorbijgangers te trekken. Daarom hebben ze door ons een opvallend spandoek met een Achterhoekse tekst laten maken. Bekijk hieronder het resultaat van deze eyecatcher.

Hoogwaardige spandoeken

Het spandoek is gemaakt van Frontlit. Dit materiaal is uitermate geschikt voor buiten en daardoor ideaal voor dit doel. Het doek is 3,3 meter breed en 3,3, meter hoog. Het spandoek is enkelzijdig full colour bedrukt, voorzien van randversteviging en ringen om de 30 cm. Het ontwerp voor het spandoek komt van de Pillen Group zelf.

Stevig spandoekframe

Om het spandoek op een goede manier te presenteren, is het bevestigd in een stevige muurframe. Het frame is 3,5 meter breed en 3,5 meter hoog. De aluminium buizen hebben 48 mm doorsnede en een wandikte van 3 mm. Door het gebruik van elastieken is het spandoek goed gespannen in het frame en is de boodschap altijd goed zichtbaar.

Spandoek laten maken

De vakmensen van Mull2media zijn verantwoordelijk voor de productie en de montage van het spandoek en de muurframe op locatie. Wil je ook een spandoek laten maken? Neem dan contact op met onze specialisten voor de mogelijkheden. Wie weet is jouw boodschap straks ook zichtbaar voor veel voorbijgangers en geïnteresseerden.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media