Spandoeken met frames voor Coffee Fresh

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

In opdracht van Coffee Fresh hebben wij afgelopen week vier spandoeken met frames langs de A12 bij knooppunt Velperbroek geplaatst. Hiermee laat de totaalleverancier in koffie de voorbijgangers duidelijk weten dat ze op die plek een nieuw bedrijfspand aan het bouwen zijn. Bekijk hieronder het resultaat van deze echte eyecatchers.

Hoogwaardige spandoeken

De spandoeken zijn gemaakt van mesh. Dit materiaal beschikt over gaatjes waardoor het meer wind doorlaat. Daarmee is het uitermate geschikt voor gebruik op winderige plaatsen, zoals langs de snelweg. Er zijn twee grote spandoeken gemaakt van 480 cm hoog en 1480 cm breed. De iets kleinere doeken zijn 480 cm hoog en 380 cm breed. Alle spandoeken zijn enkelzijdig full colour bedrukt, voorzien van randversteviging en ringen om de 50 cm.

Stevige spandoekframes

Om de spandoeken op een goede manier te presenteren, zijn ze bevestigd in stevige spandoekframes. De grotere doeken staan in frames van 500 cm hoog en 1500 cm breed. De andere vrijstaande frames zijn 500 cm hoog en 400 cm breed. De aluminium buizen hebben 48 mm doorsnede, een wandikte van 3 mm en staan op 150 cm boven het maaiveld. Door het gebruik van elastieken zijn alle doeken goed gespannen en is de boodschap altijd goed zichtbaar.

Spandoek laten maken

De vakmensen van Mull2media zijn verantwoordelijk voor het ontwerp, de productie en de montage van de spandoeken en frames op locatie. Voor de montage is ook een hoogwerker ingezet. Wil je ook een spandoek laten maken? Neem dan contact op met onze specialisten voor de mogelijkheden. Wie weet is jouw boodschap straks ook zichtbaar voor veel voorbijgangers en geïnteresseerden.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media