Spelersbus De Graafschap voorzien van opvallende belettering

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

In opdracht van De Graafschap hebben wij hun nieuwe spelersbus voorzien van een opvallende belettering. Vorige week werden de sleutels van de bus officieel overhandigd en hiermee zijn de Superboeren, als ze op bezoek gaan bij de tegenstanders in het hele land, goed herkenbaar!

Aansprekend ontwerp

Dit seizoen heeft de voetbalclub uit Doetinchem de beschikking over een nieuwe spelersbus. Om deze bus van een mooie en herkenbare uitstraling te voorzien, mochten wij een unieke busbelettering aanbrengen. Het gekozen ontwerp is zeker aansprekend. Het betreft een strak design waarin het clublogo, de bekende motto’s en de sponsoren een opvallende plek hebben gekregen.

Hoogwaardige folies

Voor het aanbrengen van de belettering hebben we gebruikgemaakt van 3M Carwrap folie met glanslaminaat en One way vision folie. De laatstgenoemde folie is aangebracht op de ramen zodat er slecht naar binnen te kijken is, maar goed naar buiten. Beide carwrap folies zijn van hoge kwaliteit en geven een lange levensduur. De belettering is door onze vakmensen op locatie aangebracht. Bekijk daarvoor de video.

Prachtig resultaat

Ben je benieuwd naar dit prachtige resultaat? Bekijk hieronder enkele foto’s van de beletterde spelersbus. In de video kun je zien hoe het aanbrengen van de busbelettering in z’n werk is gegaan. Wil je ook graag een belettering op maat? Door onze jarenlange ervaring in het ontwerpen, printen en aanbrengen van een belettering kunnen wij jouw huisstijl en doelstelling op elk vervoermiddel zetten. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media