Terugblik op onze deelname aan de Talententuin 2023

Geschreven door:
Daryll is werkzaam bij Mull2mediaIvan is werkzaam bij Mull2media
Daryll & Ivan

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Tijdens de Talententuin, gehouden in de SSP-hal op het DRU Industriepark, presenteerde wij in samenwerking met Vink VTS een heuse carwrap demo. Met de topfolies van Vink VTS en het vakmanschap van onze carwrappers hebben we een Cupra Born (beschikbaar gesteld door Huiskes Kokkeler) ingepakt! Een samenwerking tussen regionale bedrijven én wat ons betreft een mooie invulling van onze beursstand. Het leverde veel bekijks op!

Demonstratie trekt aandacht

Door onze interactieve insteek, trok onze live demonstratie van het carwrappen de aandacht. Bezoekers waren geïnteresseerd in de werkwijze, maar mochten ook zelf de handen uit de mouwen steken. Ze kregen de kans om op de motorkap van de auto zelf een sticker aan te brengen. Daar kwamen ze er achter dat het toch wel vakmanschap is om een sticker perfect aan te brengen, zonder luchtbellen.

Goede opkomst

Met een opkomst van meer dan 1800 bezoekers was het evenement goed bezocht. Er was veel belangstelling bij onze stand en we hebben leuke gesprekken gehad met potentiële stagiaires en werkzoekenden. Maar ook geïnteresseerde ondernemers, die op zoek zijn naar meer zichtbaarheid wisten ons te vinden.

De Talententuin bood bezoekers de kans om kennis te maken met verschillende bedrijven uit de Achterhoek. Naast de stands waren er ook sprekers en workshops die bijdroegen aan een informatieve dag. Wat ons betreft een geslaagde dag!

Wil jij ook zo’n toffe carwrap?

Ben jij ook op zoek naar meer zichtbaarheid? Een toffe carwrap, lichtreclame, drukwerk, logo ontwerp of bedenk het maar zo gek. Wij kunnen (bijna) alles. Neem contact met ons op via 0314 – 36 15 16 of stuur je mail naar info@mull2media.nl. We gaan graag met je in gesprek om je wensen te bespreken en de mogelijkheden te bekijken.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media