Tesla voor Andriessen Bedrijfswagens gewrapt

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Onlangs hebben de vakmensen van Mull2media in opdracht van Andriessen Bedrijfswagens een Tesla compleet gewrapt. Het voertuig heeft hiermee een fraaie en exclusieve uitstraling gekregen.

Volledige carwrap

Het bedrijf Tesla levert goed uitgeruste voertuigen, maar heeft een beperkte samenstelling van kleuren. Dit heeft het gevolg dat deze auto geen unieke uitstraling heeft. Om die reden heeft Andriessen Bedrijfswagens ervoor gekozen om deze Tesla in z’n geheel te carwrappen. Hiervoor is gekozen voor een matte, antraciete kleur, welke goed past bij de gewenste look and feel.

Hoogwaardige wrapfolies

Voor de carwrap is gekozen voor 3M Carwrap folie. Dit is een hoogwaardige carwrap folie. De wrapfolie is door ons in-house aangebracht en beschermt de originele lak tegen krassen, beschadigingen en verkleuring van de autolak. Ander voordeel is dat het eenvoudig te verwijderen is. Met deze vinyl is de belettering weer- en carwashbestendig.

Bekijk het resultaat

Benieuwd hoe dit fraaie resultaat tot stand is gekomen? Bekijk hieronder de video van het aanbrengen van de carwrap op dit voertuig. Wil je ook graag een volledige carwrap voor jouw voertuig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media