Uit welke materialen kan ik kiezen voor een fotowand?

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Bij Mull2media bieden wij drie verschillende behangsoorten aan, te weten Airtex, Vliesbehang en Vinylfolie. Daarnaast bieden wij ook textieldoeken met aluminium frame aan voor wandmontage.

Airtex

Het materiaal is eenvoudig en naadloos aan te brengen, mede dankzij de enorme printafmeting. Airtex is leverbaar tot 3 meter hoog en een breedte van 25 meter. Daarom is dit product naadloos over de gehele wand aan te brengen. Airtex scheurt niet, kreukt niet, is eenvoudig schoon te maken, is brandvertragend, is waterafstotend en is krasvast.

Vliesbehang

Vliesbehang wordt ook wel snelbehang genoemd. Het materiaal heeft een baanbreedte van 150 cm. en is eenvoudig aan te brengen. Verder krimpt het niet na het lijmen, vertoont het geen lijmvlekken of bubbeltjes, is het overschilderbaar en eenvoudig te verwijderen. Je verwijdert dit baan voor baan, zonder stoom te gebruiken.

Vinylfolie

Onze zelfklevende vinylfolie is toepasbaar op vlakke wanden. De baanbreedte is 150 cm. Deze printfolie kan worden voorzien met een door jouw gewenste afbeelding. De folie heeft een grijze lijmlaag voor een uitstekende ondoorzichtigheid, zodat bijna iedere muurkleur niet meer zichtbaar is achter de afbeelding.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media