Verstuur jouw nieuwsbrieven met MailChimp

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Met een nieuwsbrief houd je jouw doelgroep regelmatig op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen je bedrijf of leuke aanbiedingen. Het is een effectieve manier van marketing. Op deze manier kun je werknemers, leverancier, bestaande of mogelijke klanten betrekken bij jouw organisatie.

Een effectieve nieuwsbrief

Bij Mull2media adviseren we je graag bij het opzetten van nieuwsbrieven voor jouw klanten. Indien je wenst kunnen wij zelfs de content voor een effectieve nieuwsbrief voor jou verzorgen. Of het nu gaat om een bereik van 50 of 1000 klanten, wij kunnen je van dienst zijn. Onze mensen zorgen namelijk dat jouw nieuwsberichten, mededelingen, ontwikkelingen of acties op de juiste manier bij je doelgroep overkomt.

Nieuwsbrief maken met MailChimp

Voor het opzetten van nieuwsbriefcampagnes maken wij altijd gebruik van e-mailsoftware MailChimp. Met dit gebruiksvriendelijke programma kun je op ieder moment een online nieuwsbrief naar je (potentiele) klanten sturen. En indien gewenst ontwerpen wij de brief aan de hand van jouw huisstijl. Hij is vervolgens direct klaar om verstuurd te worden naar de gewenste e-mailadressen. Jouw klanten zijn in no-time op de hoogte!

Laat ons jou helpen

E-mailmarketing met behulp van MailChimp is dus een ideaal middel om op een eenvoudige manier de band tussen jouw bedrijf en je (potentiele) klanten te versterken. De online marketing specialisten van Mull2media geven je graag advies over wat wij voor je kunnen betekenen. Wij helpen je graag bij het versturen van een wekelijkse of maandelijkse online nieuwsbrief. Naast het ontwerp, de content en het versturen, meten we ook nog de resultaten van de brief!

Interesse in deze dienst? Neem dan contact met ons op.

mailchimp

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media