Voetbalveld SC Varsseveld voorzien van strakke boarding

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Voor voetbalvereniging SC Varsseveld hebben wij de boarding rondom hun nieuwe voetbalveld verzorgd. Het gehele veld is nu omringd door strakke reclameborden van hoge kwaliteit.

Feestelijke opening

Zaterdag 14 september was een bijzondere dag voor voetbalvereniging SC Varsseveld: het nieuw aangelegde kunstgrasveld werd feestelijk geopend. Naast de vele voetballers van eigen club, waren ook De Graafschap-spelers Hidde Jurjus, Ted van de Pavert en Jordy Rondeel aanwezig. Wethouder Ben Hiddinga heeft het veld officieel geopend.

Reclameborden rond het voetbalveld

Naast het strakke veld en de enthousiaste voetballers, was er nog één aspect dat absoluut goed opviel: de splinternieuwe boarding langs het veld. Een echt voetbalveld is natuurlijk niet compleet zonder deze borden, en wij hebben deze met veel plezier op vakkundige wijze geproduceerd.

Eenheid langs de lijn

Omdat wij de gehele omtrek (300 meter) van het veld hebben voorzien van hoogwaardige Trespa borden, ontstaat er een eenheid in de reclameborden. Geen wirwar dus van borden in verschillende formaten, maar een mooie strakke lijn rondom het gehele voetbalveld. Precies zoals wij het graag zien.

Trespa boarding

Bij het produceren van deze borden hebben wij gebruik gemaakt van duurzame Trespa platen die wij met mat laminaat hebben afgewerkt. Zo zijn de borden ook nog in de felle zon goed leesbaar. De 100% full color bedrukking hebben wij enkelzijdig geprint op printfolie.

Ook iets voor jou?

Wij wensen SC Varsseveld heel veel succes komend voetbalseizoen, en veel plezier met hun nieuwe boarding! Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij helpen je graag bij het produceren van mooie reclameborden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Reclameborden bij Sportclub Varsseveld door Mull2media
Reclameborden belettering bij Sportclub Varsseveld door Mull2media

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media