Waarom een tagline belangrijk is

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Veel bedrijven onderschatten de tagline op hun website of webshop. Terwijl dit wel erg van belang is. De tagline beschrijft namelijk in een paar woorden wat je bedrijf te bieden heeft voor je bezoeker.

Bezoeker bij de juiste partij

Een bezoeker van jouw site of shop wil in één oogopslag weten of hij of zij aan het juiste adres is. Deze moet direct weten of de site iets is voor wat hij of zij zoekt. De tagline bevestigt vrijwel direct of de bezoeker bij de juiste partij terechtgekomen is. Dus niet alleen de lay-out en content op je website of webshop is belangrijk.

Een goede tagline

Bij een tagline is het van belang om in zo weinig mogelijk woorden zoveel mogelijk duidelijk te maken over je bedrijf. Het moet krachtig, kort en concreet zijn. Zet de tagline onder of naast het logo op je website, dan snapt de bezoeker direct wat hij of zij er kan vinden. De bezoeker beslist binnen een paar seconden of hij/zij blijft.

Conversie verhogen

Een tagline zorgt voor duidelijkheid en kan uiteindelijk de omzet en conversie verhogen. Heb jij al een goede tagline? Nee? Dan kunnen wij jou hier bij helpen. Al veel tevreden bedrijven gingen je voor. Neem contact met ons op als je dit ook wilt.

Het belang van een goede tagline

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media