Zes nieuwe bedrijfsbussen voor La Souris Scooters beletterd

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Onlangs hebben we in opdracht van La Souris Scooters zes nieuwe bedrijfsbussen in de huisstijl beletterd. Het wagenpark kan met deze opvallende busbelettering representatief en herkenbaar de weg op!

Belettering op maat

De scooterspecialist, die de afgelopen jaren een flinke groei heeft doorgemaakt, wilde graag een aansprekend design voor op de nieuwe voertuigen. Wij hebben een ontwerp in hun huisstijl gerealiseerd, waarbij ook alle nieuwe vestigingen een belangrijke plaats hebben gekregen. De nieuwe belettering springt eruit en zorgt dat ieder voertuig een rondrijdend visitekaartje is.

Hoogwaardige folies

Voor het aanbrengen van de belettering hebben we gebruikgemaakt van 3M Carwrap folie met glanslaminaat. Deze hoogwaardige carwrap folie is in onze eigen montagehal aangebracht en beschermt de originele lak tegen krassen, beschadigingen en verkleuring van de autolak. Aan de wrapfolie zit je, in tegenstelling tot het overspuiten van een voertuig, niet permanent vast. Het is eenvoudig te vervangen.

Prachtig resultaat

Ben je benieuwd naar dit prachtige resultaat? Bekijk hieronder enkele foto’s van de beletterde bussen. Wil je ook graag een belettering op maat voor jouw voertuig? Door onze jarenlange ervaring in het ontwerpen, printen en aanbrengen van een belettering kunnen wij jouw huisstijl en doelstelling op elk vervoermiddel zetten. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media