Mull2media - Reclamemakers

Eén team, één taak!

Het onzichtbare zichtbaar maken.

It´s like magic. Wij als reclamemakers bundelen onze krachten. We ontwerpen, produceren en realiseren. Samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf (weer) gezien wordt. Want zichtbaarheid is, volgens ons, één van de belangrijkste basisbehoeften voor een onderneming. Ben je niet zichtbaar? Dan doe je niet mee, sta je buitenspel en kan je niet scoren.

Dus, ben jij klaar om het maximale uit jouw business te halen en te shinen als nooit tevoren? Zet de juiste communicatiemiddelen in. Laat jouw doelgroep weten dat je bestaat. Creëer zichtbaarheid. Herkenning. Vertrouwen. Conversie. Groei. Wees trots. Waar wacht je nog op?

Een toffe club reclamemakers die voor je klaarstaat!

  • We zorgen (weer) voor zichtbaarheid

  • We ontwerpen, produceren en realiseren

  • En zetten net dat stapje extra

Hoe onderscheidend jouw product of dienst ook is…

…zinloos, als de klant niet weet dat jij bestaat

Mull2media

Belettering

Ben je op zoek naar belettering voor jouw voertuig of raampartij? Wij zorgen dat jouw boodschap in het oog springt.

Wil je een volledige carwrap of een subtiele plaatsing van je logo? Alles is mogelijk, geen belettering is ons te gek!

AanhangerbeletteringAutobeletteringBakwagenbeletteringBeletteringspecialsBusbeletteringCarwrappingRaambeletteringVrachtwagenbelettering /
Zonwerend folie

Mull2media

Buitenreclame

Val op met buitenreclame en bereik een groot publiek. Kies voor uitingen op uiteenlopende formaten.

Van een subtiel stoepbord tot een groots bouwbord. Er zit altijd een passende vorm van reclame voor jou tussen.

Bewegwijzering / Bouwborden / Gevelreclame / Lichtreclame / Parkeerborden
/ Reclameborden / Reclamezuilen | Spandoeken / Stoepborden / Vlaggen / Werkkleding

Mull2media

Binnenreclame

Een stijlvol interieur dat aansluit bij jouw huisstijl en ook nog functionele eigenschappen heeft? Met binnenreclame kom je een heel eind. Ga voor meer privacy, wijs bezoekers de weg of toon jouw boodschap op groot formaat aan de wand. Wij zogen voor een ontwerp, de productie en montage. Hoef je je daar niet meer druk om te maken.

Akoestische frames / Bewegwijzering / Foto op plexiglas / Fotowanden / Give-aways / Interieurbelettering / Kliklijsten / Peesdoek / Privacy folie / Roll-up banners /
Roomdividers met print / Stickers op maat / Vloerstickers

Mull2media

Webdesign

Jouw klanten online bereiken? Wij helpen jou om je website of webshop vorm te geven. En stemmen deze af op jouw doelen en doelgroep.

Een sterk webdesign met goede vindbaarheid én eenvoudig in gebruik.

Domeinregistratie / Hosting / (web)teksten schrijven / WooCommerce webshop / WordPress website

Mull2media

Vormgeving

Vertel jouw verhaal met een sterk design. Onze vormgevers gaan vol passie aan de slag met de vormgeving voor jouw organisatie.

We ontwerpen niet alleen de huisstijl voor jouw merk, maar leggen ook de regels vast. En zorgen dat alle huisstijldragers de juiste look-and-feel hebben.

Advertentie opmaak / Brand manual / Brochure opmaak / DTP werkzaamheden / Huisstijl ontwikkeling / Logo ontwerpen / Magazine ontwerpen / Pictogrammen ontwerpen / Sjablonen ontwerpen

Wat jij van onze reclamemakers mag verwachten?

Wij zijn géén standaard reclamebureau.

Hele plannen en strategieën uitwerken is niet aan ons besteed. Wij gaan liever voor de creatie! Natuurlijk kunnen we met je klankborden over strategische keuzes, maar onze kracht ligt bij het creëren van communicatiemiddelen. Het bedenken, maken en uitvoeren. Dat is waar we goed in zijn en wat we het liefst hele dagen doen. Maar wel samen met jou!

Reclamemakers - Mull2media

Betrokkenheid

We zijn bereid om net dat stapje extra te zetten. Denken proactief met je mee en tonen oprechte interesse. Doen alles met volledige toewijding én veel plezier. We hopen dat dat wederzijds is.

Flexibiliteit

Wij passen ons makkelijk aan. Schakelen snel en de lijntjes zijn kort. Zo sta je snel in verbinding met de juiste reclamemaker. En vergeet ook niet onze flexibele geest! Die zit boordevol nieuwe ideeën en heeft een grote verbeeldingskracht.

Servicegericht

Voor het creëren van jouw communicatie-uitingen vind je bij ons alles onder één dak. We bieden je een gratis opmaakservice. We zijn eerlijk en transparant over tarieven en afspraken. En we stemmen regelmatig met je af.

Hoeveel en welke communicatiemiddelen zet jij op dit moment in?

Wij helpen je om (nog) beter zichtbaar te zijn!

0
Tevreden klanten
0
Toffe afgeronde projecten
0
Reclamespecialisten

Wat onze klanten vertellen…

Onze klanten beoordelen ons met een 9,7.

5 / 5

Goede communicatie en een geweldig resultaat. Mull2Media heeft ons goed geholpen met het ontwerp en de bestickering van onze bedrijfswagen. Naar goed overleg, duidelijke communicatie en de mogelijkheid om ontwerpvoorbeeld aan te passen naar onze wensen, is het resultaat prachtig geworden. We zijn super blij het met eindresultaat en we krijgen enkel lovende reacties. Samenwerken met Mull2Media, een echte aanrader!

5 / 5
Aanhangerbestickering laten ontwerpen en plaatsen door Mull2Media. Het resultaat is erg mooi geworden en ik zou zeker een volgende keer weer terugkomen. Het contact was prettig en de service goed.
4 / 5

We worden blij van het resultaat. Mull2media heeft vakkundig een spandoek met frame geplaatst bij onze ingang.