We timmeren hard aan de weg. We groeien, bloeien en zijn op zoek naar jou!

Hey daar! Hoe gaat het met je? Hier gaat het fantastisch! We zetten mooie stappen vooruit en het lijkt wel of onze klanten dat doorhebben. Zowel trouwe, als nieuwe klanten weten ons steeds beter te vinden. We zijn trots op wat we doen, waar we staan en de ontwikkelingen die er aan komen. Stilzitten? Nee, dat doen we niet. Misschien vraag je je nu af welke ontwikkelingen er dan gaande zijn? Dat deel ik graag met je. (Spoiler: we gaan op zoek naar nieuwe collega’s! – meer hierover lees je helemaal onderaan dit bericht)

Onze zichtbaarheid neemt een vlucht

In vergelijking met een tijd terug kan je nu echt niet meer om ons heen. We laten onszelf zien, zowel online als offline. Want zeg eens eerlijk, je hebt ons werk of een van onze knappe koppen vast eens voorbij zien komen op de socials. We laten zien aan welke mooie projecten we werken, delen onze kennis en geven je een kijkje in onze cultuur. We houden onze website up-to-date en zorgen dat deze SEO-wise staat als een huis. Offline kan je ons tegenkomen als trotse sponsor van lokale initiatieven, op scholenmarkten of natuurlijk door onze signing! Ja ons logo plakken we overal op, daar is vooral onze collega Remco goed in 😉. We zijn niet te missen dus.

Het regent opdrachten

Niet alleen wij willen zichtbaar zijn, onze klanten willen dat ook. Via welke weg ze ons ook vinden (website, social of mond-tot-mond reclame), we ontvangen de mooiste opdrachten. Van het ontwerpen van een spiksplinternieuwe website tot de volledige signing van een nieuwbouw pand. Met onze Achterhoekse nuchterheid zijn we niet zo van het opscheppen, maar soms kan je er gewoon niet omheen. De opdrachten blijven maar binnenstromen. Dat succes heeft ook een keerzijde. Onze medewerkers werken zich uit de naad en de planning zit bomvol. Het is alle hens aan dek! Hierdoor zijn we gelukkig nog steeds in staat om alle aanvragen heel snel op te pakken en opdrachten binnen no-time tot afronding te brengen.

Op zoek naar versterking!

Dat maakt dan ook dat we bij het leukste nieuwtje uit dit bericht komen: het is de hoogste tijd om ons team uit te breiden! We gaan op zoek naar reclamemakers. Nee je hoeft geen auditie te doen! Maar een CV met een motivatiebrief is wel op z’n plaats. Toch je zangkunsten ten gehore brengen? Dat mag op vrijdagmiddag als de Hollandse hits weer uit de speakers knallen om de week af te sluiten.

Oké, maar voor het zover is wil je natuurlijk weten waar we naar op zoek zijn. En een nog betere vraag: voel jij je thuis in onze cultuur? De vacatures komen zeer binnenkort online, maar we kunnen je alvast verklappen dat we op zoek zijn naar:

Houd onze website en social media kanalen in de gaten. Dan ben jij de eerste die onze nieuwe vacatures voorbij ziet komen. Kan je niet wachten en wil je ons overtuigen dat jij degene bent die we zoeken? Neem dan gerust contact met ons op, we houden van een actieve houding! (Maar we houden dan weer niet van headhunters en werving- en selectiebureaus die voor ons op zoek gaan).

Nog een leuk weetje voor onze nieuwe collega

Bij ons werken betekent ook dat je binnenkort kan lunchen of overleg kan voeren in onze nieuwe tuin. Laten we hopen op veel mooie zomerdagen! De tuin wordt nu grondig verbouwd. En als we de tekeningen moeten geloven wordt het eindresultaat prachtig! Ook binnen in ons pand worden de nodige werkzaamheden uitgevoerd. Alles voor een fijne en comfortabele werkomgeving voor jou en je collega’s. En elke werkweek sluiten we af met een gezamenlijke borrel! Proosten we binnenkort op jouw nieuwe uitdaging?!

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media