Pand- en gevelaankleding.

Jouw bedrijf in de spotlight.

Pand- en gevelaankleding geeft jouw pand een professionele, herkenbare uitstraling en brengt het bedrijf 24 uur per dag, 7 dagen per week onder de aandacht bij passanten.

Mull2media begrijpt dat de gevelreclame moet aansluiten bij jouw huisstijl en dat de locatie bepalend is bij het kiezen van de juiste reclame-uiting. Wil je bijvoorbeeld een mooie lichtbak aan de gevel, of een spandoekframe, of verlichte reclame? Het kan allemaal. Wij denken graag met je mee.

Daarom kies je voor gevelaankleding door Mull2media

  • Onderscheidende gevelreclame op maat;

  • Van budget tot honderd procent maatwerk;
  • Je loopt geen risico; al je bestanden worden gecontroleerd;
  • Snelle levering van jouw gevelreclame;

  • 100% tevredenheidsgarantie; niet goed, altijd een gratis herdruk.

Gratis en vrijblijvend

Gevelreclame is de blikvanger van jouw bedrijfspand.

Opvallen en uniform aan de huisstijl.

Gevelreclame is de blikvanger van jouw bedrijfspand. Het is het visitekaartje, want het is immers de eerste indruk dat je bedrijf maakt op bezoekers en passanten. De gevel- of pandaankleding moeten dus opvallen en uniform zijn aan de huisstijl van het bedrijf.

Bij de gevel- of pandreclame zijn diverse maatoplossingen mogelijk. Bij gevel- of pandreclame kun je denken aan een reclamebord, raambelettering, een geveldoek, gevelstickers, uithangborden of een maatwerkoplossing.

Flyers Doetinchem Achterhoek

Pand- en gevelaankleding door Mull2media.

Productie en montage, alles onder één dak.

Mull2media heeft ruime ervaring op het gebied van deze vorm van reclame. Het ontwerp van deze reclame-uiting kan door ons grafische team worden opgemaakt. De productie en montage van de pand- en gevelaankleding wordt door ons reclamebedrijf in eigen beheer gedaan.

Bij ons heb je dus alles onder één dak: van concept tot realisatie. Wij zorgen dat jouw bedrijfspand gezien wordt.

Pandaankleding - Doetinchem Achterhoek
Gevel- of pandaankleding
  • Gratis ontwerp op maat
  • Standaard 3 jaar garantie
  • Van offerte tot reclame al binnen 1 week

Wat onze klanten vertellen…

Onze klanten beoordelen ons met een 9,8.

5 / 5

Destijds gevraagd om een advertentie voor ons te ontwerpen. Ik kreeg, ongevraagd, de keuze uit meerdere opties. Dit getuigt van een goede service. Daarnaast heb ik de advertentie enkele uren na mijn aanvraag al ontvangen. Kortom, een snelle en goede service.

5 / 5

Enorm behulpzaam, creatief en duidelijk. Zeker een aanrader om als (beginnende) ondernemer bij Mull2media je materiaal te laten bestickeren!

4,5 / 5

Vaak moeten wij snel schakelen wanneer sponsoren exposure willen. Dan is het fijn dat Mull2Media aan één woord voldoende heeft om het product met perfecte kwaliteit te realiseren.