Pand- en gevelaankleding.

Jouw bedrijf in de spotlight.

Pand- en gevelaankleding geeft jouw pand een professionele, herkenbare uitstraling en brengt het bedrijf 24 uur per dag, 7 dagen per week onder de aandacht bij passanten.

Mull2media begrijpt dat de gevelreclame moet aansluiten bij jouw huisstijl en dat de locatie bepalend is bij het kiezen van de juiste reclame-uiting. Wil je bijvoorbeeld een mooie lichtbak aan de gevel, of een spandoekframe, of verlichte reclame? Het kan allemaal. Wij denken graag met je mee.

Daarom kies je voor gevelaankleding door Mull2media

  • Onderscheidende gevelreclame op maat;

  • Van budget tot honderd procent maatwerk;
  • Je loopt geen risico; al je bestanden worden gecontroleerd;
  • Snelle levering van jouw gevelreclame;

  • 100% tevredenheidsgarantie; niet goed, altijd een gratis herdruk.

Gratis en vrijblijvend

Gevelreclame is de blikvanger van jouw bedrijfspand.

Opvallen en uniform aan de huisstijl.

Gevelreclame is de blikvanger van jouw bedrijfspand. Het is het visitekaartje, want het is immers de eerste indruk dat je bedrijf maakt op bezoekers en passanten. De gevel- of pandaankleding moeten dus opvallen en uniform zijn aan de huisstijl van het bedrijf.

Bij de gevel- of pandreclame zijn diverse maatoplossingen mogelijk. Bij gevel- of pandreclame kun je denken aan een reclamebord, raambelettering, een geveldoek, gevelstickers, uithangborden of een maatwerkoplossing.

Flyers Doetinchem Achterhoek

Pand- en gevelaankleding door Mull2media.

Productie en montage, alles onder één dak.

Mull2media heeft ruime ervaring op het gebied van deze vorm van reclame. Het ontwerp van deze reclame-uiting kan door ons grafische team worden opgemaakt. De productie en montage van de pand- en gevelaankleding wordt door ons reclamebedrijf in eigen beheer gedaan.

Bij ons heb je dus alles onder één dak: van concept tot realisatie. Wij zorgen dat jouw bedrijfspand gezien wordt.

Pandaankleding - Doetinchem Achterhoek
Gevel- of pandaankleding
  • Gratis ontwerp op maat
  • Standaard 3 jaar garantie
  • Van offerte tot reclame al binnen 1 week

Wat onze klanten vertellen…

Onze klanten beoordelen ons met een 9,5.

5 / 5

Wij doen regelmatig zaken met Mull2Media. Ze denken goed mee en de kwaliteit van de producten is erg goed. Een snelle en vriendelijke service met oog voor de klant.

4 / 5

Via een gezamenlijke relatie ben ik bij Mull2media terecht gekomen voor het laten bouwen van mijn website. Tot volle tevredenheid! De website werd geheel in de lijn en stijl die ik voor ogen had opgeleverd. Veranderingen en vernieuwingen die ik van tijd tot tijd doorbel worden steevast gelijk opgepakt en het contact is overall heel duidelijk, direct en prima. Kortom, een zeer goede partner.

4,5 / 5

Onze werkbus laten bestickeren door Mull2media. Ontzettend bedankt een tof eindresultaat.