pandaankleding Sani4all GoudaOnlangs opende Sani4all de deuren van haar 15e vestiging in Gouda. Niet gek dus, dat zij deze vestiging er graag op en top uit willen laten zien! Daarom verzorgden wij voor deze vestiging een strakke pandaankleding. Want wanneer je een vestiging opent, wil je direct dat klanten zien in welke winkel zij staan en wat deze winkel hen te bieden heeft. En al zeggen we het zelf: dat doel hebben we zeker gehaald!

Pandaankleding: de aankondiging

Een dergelijke pandaankleding begint bij de aankondiging. Daarom was er een aantal maanden van tevoren al op een groot spandoek te lezen dat Sani4all zich op deze locatie zou vestigen. Door het gebruiken van een spandoek kan in een keer een groot oppervlak bereikt worden, dat ook weer gemakkelijk te verwijderen is. Zeker voor een aankondiging is een spandoek dus een enorm praktisch middel.

Indoor pandaankleding

Uiteraard kwam ook het interieur van de winkel aan bod. Door indoor pandaankleding worden bezoekers van de nieuwe vestiging op de hoogte gesteld van hun voordelen in de winkel. Hierbij hebben wij de huisstijl van Sani4all gehanteerd en doorgevoerd. Het is namelijk essentieel om via een eigen, unieke huisstijl herkenbaar te zijn voor het grote publiek.

Onze diensten

Open jij binnenkort ook een nieuwe vestiging? Of ben je benieuwd naar alle diensten die wij bieden? Bij ons kun je terecht voor pandaankleding, maar ook voor bijvoorbeeld belettering, reclameborden, spandoeken, websiteontwikkeling, huisstijlontwikkeling en ga zo maar door. Neem gerust contact met ons op, we denken graag met je mee!