Peesdoek

Met een peesdoek, ook wel bekend textieldoek, blijf je eindeloos wisselen! Wijzig de sfeermakers in jouw bedrijf per seizoen, pas je beurswand eenvoudig aan of switch thuis eindeloos tussen de prachtige vakantiefoto’s die je hebt gemaakt. Met een peesframe presenteer jij jouw boodschap strakgespannen.

Het verwisselen gaat eenvoudig en snel. Door de platte siliconen pees aan de uiteinden van het doek span je het doek eenvoudig in een peesframe. Een mooie manier om jouw reclameboodschap of foto’s te tonen.

Jouw boodschap strakgespannen?

Kies voor een peesdoek

 • Gratis ontwerp van jouw peesdoek

 • Altijd een oplossing op maat

 • Binnenreclame en garantie door échte specialisten

Gratis en vrijblijvend

Jouw peesdoek goed zichtbaar.

Strak gespannen!

Peesdoek: voor welke toepassing ga jij?

Een peesdoek zet je in voor verschillende doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan de aankleding van jouw beursstand, een presentatiewand, als wandpaneel in je woonkamer, als roomdivider op kantoor of voor jouw reclame-uitingen aan de wand.

Met een breedte tot wel 4,9 meter uit één stuk bekleed je de hele wand! Dat ligt wel aan het soort peesdoek dat je kiest. Je hebt keuze uit verschillende polyester stofsoorten: Dekostof, Decotex, Structex, Samba Backlit, Blackback Soft, Blackback XL en Theater. Allemaal voorzien van een B1-certificaat waardoor het doek moeilijk ontvlambaar is. Wel zo veilig! Ook goed om te weten dat sommige doeken zelfs geschikt zijn voor buitenreclame. Uiteraard adviseren wij welk peesdoek op maat het beste past bij jouw wensen.

Monteer eenvoudig in een aluminium textielframe

Met de e-locktool monteer je zelf heel eenvoudig het peesdoek. Je drukt het doek soepel in het frame, zonder dat je het peesdoek of frame beschadigd. Heb je nog geen frame? Geen probleem, ook die kunnen wij leveren. Zo is jouw peesdoek met frame altijd mooi strak gespannen.

Er zijn verschillende aluminium frames verkrijgbaar in het zilver, zwart of wit. Je hebt keuze uit verschillende diktes: 19 mm voor wandframes, 25 en 27 mm voor wand- of plafondframes, 44mm voor dubbelzijdige toepassingen en 80 mm voor staande en hangende toepassingen.  Benieuwd naar alle mogelijkheden? Loop eens bij ons binnen. Dan bespreken we jouw wensen onder het genot van een kopje koffie. Of pak de telefoon en bel ons.

Voordelen

De pluspunten van een peesdoek

 • Hangt jouw frame, dan is peesdoek los te bestellen
  Verander zo vaak als je wil

 • Korte doorlooptijd.
  In sommige gevallen realiseren we jouw peesdoek al binnen 1,5 week.

 • Ruimte voor creativiteit.
  Je bent nergens aan gebonden. Hierdoor kun jij je onderscheiden van je concurrentie.

 • Niets is zo veranderlijk als de mens.
  Wil je jouw uitingen wijzigen? Is je huisstijl veranderd? Of wil je een andere boodschap communiceren? Er is snel een nieuw peesdoek besteld!