Pictogrammen ontwerpen

Met een pictogram creëer je beeldtaal die iedereen begrijpt. Een pictogram is een symbool of een (mini-)illustratie. Het vervangt tekst of ondersteunt content.

Binnen jouw organisatie kunnen pictogrammen een rol spelen om de klant, bezoeker of gebruiker op weg te helpen. Denk maar eens aan pictogrammen op je website, in corporate brochures, instructieformulieren of bewegwijzering. Wij ontwerpen of illustreren voor jou unieke, heldere pictogrammen die aansluiten bij jouw huisstijl.

Jouw boodschap in één beeld

Kies voor pictogrammen

 • Pictogrammen die perfect aansluiten bij jouw huisstijl

 • Onze vormgevers bieden ´creatieve´ begeleiding op maat

 • 15+ jaar ervaring in het ontwerpen van allerlei soorten reclameuitingen

Gratis en vrijblijvend

Pictogrammen passend bij jouw huisstijl

Maak het in één beeld duidelijk

Helder en snel communiceren met pictogrammen

Je komt ze overal tegen, pictogrammen. Ze zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Met pictogrammen zorg je voor een snelle herkenbaarheid in verschillende situaties. In tegenstelling tot een mededeling met (veel) tekst, geeft een pictogram direct duidelijkheid. Denk maar eens aan de aanduidingen voor een noodsituatie: looprichtingen, AED, EHBO koffer of de locatie van een brandblusser. Het zijn een aantal simpele voorbeelden, maar je kan pictogrammen ontwerpen en deze voor veel meer doeleinden inzetten.

Pictogrammen ontwerpen, op maat vormgegeven of geïllustreerd

Wij maken jouw pictogrammen op maat, helemaal passend bij jouw huisstijl. Zo herkent de ontvanger jouw organisatie uit duizenden. Net als bij het vormgeven van alle andere visuele uitingen start het proces met het in kaart brengen van jouw wensen. Pas als we alles helder hebben gaan onze grafische vormgevers aan de slag met het ontwerpproces. Tijdens het proces kijk je mee en deel je jouw feedback. We gaan net zo lang door totdat jij tevreden bent, want dan zijn wij dat ook. Benieuwd hoe pictogrammen voor jouw organisatie er uit kunnen zien? Kom eens binnenlopen of bel ons om de mogelijkheden te bespreken.

Voordelen

De pluspunten van eigen pictogrammen ontwerpen

 • Snelle herkenbaarheid.
  Geheel in jouw huisstijl.

 • Professionele bestanden.
  Besteed de vormgeving uit en onze grafische vormgevers zorgen voor een eindresultaat van hoge kwaliteit.

 • Ruimte voor creativiteit.
  Je bent nergens aan gebonden. Hierdoor kun jij je onderscheiden van je concurrentie.

 • Niets is zo veranderlijk als de mens.
  Wil je jouw uitingen wijzigen? Is je huisstijl veranderd? Of wil je een andere boodschap communiceren? Pictogrammen zijn snel aanpasbaar.