Polo’s bedrukken voor jouw bedrijf?

Dit verhoogt de aandacht.

Polo’s bedrukken voor jezelf, voor op je werk of als cadeau? Bij Mull2media kun je een polo geheel naar eigen wens bedrukken. Met eigen gekozen tekst of afbeelding.

Polo shirts zijn ideaal om te dragen tijdens evenementen en stralen net wat meer representativiteit uit dan een regulier shirt. Zo zorg je ervoor dat jij en jouw onderneming er netjes en verzorgd bijlopen. Dit verhoogt de aandacht voor jouw bedrijf. Laat daarom nu jouw polo shirt bedrukken met een uniek ontwerp!

Daarom kies je voor bedrukte polo’s door Mull2media

  • Herkenbare en opvallende bedrijfskleding;
  • Alle kleding en maten mogelijk;
  • Altijd eerst een gratis gesprek;
  • Persoonlijk contact en korte lijnen.

Gratis en vrijblijvend

Waarom polo’s laten bedrukken?

Aan jou de keuze.

Met bedrukte polo’s, voorzien van een pakkende tekst of spreuk, straal je meer professionaliteit uit en benadruk je de aanwezigheid van jouw bedrijf tijdens evenementen. Ook op de werkvloer kan het goed zijn om met zijn allen dezelfde kleding te dragen. Zo wordt je meer een eenheid.

Tevens is het mogelijk de polo’s te laten bedrukken voor als u een vrijgezellenfeest geeft of een vorm van feest of verjaardag heeft. Ook voor verschillende sporten is het mogelijk om de polo te bedrukken met sponsoren of andere uitlatingen.

Bedrijfskleding Doetinchem Achterhoek

Uniek ontwerp voor jouw polo.

Wij zijn je graag van dienst.

Je kunt bij ons alle type polo shirts voorzien van een uniek ontwerp, zoals met korte en lange mouwen, voor heren, dames en kinderen. Personaliseer je polo helemaal naar eigen wens. Of dit nu voor een evenement, als reguliere werkkleding of als privégelegenheid is; wij zijn je graag van dienst.

En heb je geen ontwerp voor jouw polo? Onze opmaakservice maakt geheel gratis een ontwerp van jouw polo shirt. En pas als jij hier tevreden over bent, starten wij pas met het bedrukken. Bij ons kun je één polo, maar ook een hele partij bestellen.

Bedrijfskleding - Doetinchem Achterhoek
Werkzaamheden bij Mulll2media
  • Gratis ontwerp op maat
  • Standaard 3 jaar garantie
  • Van offerte tot binnenreclame al binnen 1 week

Wat onze klanten vertellen…

Onze klanten beoordelen ons met een 9,7.

5 / 5

De ontwerpen zijn steeds weer verrassend mooi! Er wordt goed meegedacht en bij Mull2Media is er een snelle levertijd. Kortom, ze zien ons steeds terug.

5 / 5

Een fijn bedrijf met enthousiaste en betrokken medewerkers. Mull2media is al jaren onze nr. 1. Het gevoel dat ze altijd voor je klaarstaan. Problemen worden direct opgelost en dat geeft vertrouwen. Je kunt het gewoon beter overlaten aan heen die er echt verstand van hebben.

5 / 5

Goede en snelle service! De specialisten van Mull2media konden me snel helpen om de problemen binnen onze webshop op te lossen! Zeker een aanrader.