Drukwerk is

Onmisbaar

Je hebt tegenwoordig ongekend veel communicatiemogelijkheden waarmee je jouw doelgroep kan bereiken. Drukwerk is onmisbaar voor jouw presentatie naar buiten toe. Wij helpen je graag met advies op het gebied van al het mogelijke print- en drukwerk. Wij denken graag mee met wat onze klanten maken en doen. Bij ons staat persoonlijke aandacht, klantgerichtheid en het meedenken met onze klanten dus voorop. Dat betekent dat wij meedenken, advies en begeleiding geven en zorgen voor een zo groot mogelijk bereik van jouw boodschap.

Niets is

Ons te gek!

Mull2media verzorgt inmiddels het drukwerk voor zowel bedrijven als particulieren. Of het nu gaat om een logo, huisstijl, folders, flyers, posters, uitnodigingen, visitekaartjes, relatiemagazines of een fotoboek; niets is ons bedrijf te gek. Wij hechten waarde aan persoonlijk contact, goede opmaak en eindcontrole. Kies voor kwalitatief drukwerk en print. Dit alles voor een betaalbare prijs. En mocht je bestelling niet helemaal naar wens zijn, dan doen we er alles aan om dit voor je op te lossen. Want wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Allerlei

Soorten drukwerk

Wij helpen je dus graag met het promoten van jouw bedrijf of project. Je kunt bij ons onder meer terecht voor elke print- of drukwerkklus. Welk product je ook zoekt, in welke vorm of maat, van flyers en visitekaartjes tot posters en brochures: Mull2media is er om jouw printwensen te vervullen! Iedere reclameboodschap krijgt bij ons reclamebureau alle aandacht. Bij ons heb je betaalbaar drukwerk, maar met behoud van service en kwaliteit. Wij komen altijd met een goed advies, een doordacht ontwerp en heldere communicatie.

Mull2media

Drukt het

Welke wensen heb je? Wat is precies de bedoeling? Wij denken graag met je mee en geven drukwerk-advies en dragen ideeën aan. Wat je ook nodig hebt, wij drukken het! Snelle levering, hoge kwaliteit en verrassend ontwerp. In iedere oplage: van kleine aantallen tot tienduizenden stuks. Ongeacht de aantallen leveren wij alles binnen 5 tot 7 werkdagen op het gewenste adres. En herbestellingen plaatsen gaat vrij eenvoudig bij ons. Dit voorkomt grote voorraden en kan je snel inspelen op wijzigingen.

Wil je opvallen? Of een goede uitstraling van jouw bedrijf of organisatie?

Onze specialisten zorgen dat je zichtbaar wordt.

Neem contact op
Daarom kies je voor

Drukwerk van Mull2media

  • Altijd eerst een gratis gesprek
  • Altijd duidelijkheid vooraf
  • Persoonlijk contact
  • Van budget tot honderd procent maatwerk
  • Je loopt geen risico; al je bestanden worden gecontroleerd
  • Snelle levering
  • 100% tevredenheidsgarantie; niet goed, altijd een gratis herdruk
Drukwerk

Laten maken?

Dat kan, natuurlijk! Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons direct bellen op 0314-361516, maar ook een bericht sturen via ons contactformulier. Wij nemen op werkdagen binnen 2 uur contact met je op. We zijn je graag van dienst.

Neem contact op