Opvallende

buitenreclame

Billboards zijn reclame-uitingen op papier van 330 cm bij 240 cm. Andere formaten zijn ook mogelijk. Billboard reclame zie je vaak bij drukke snelwegen en kruispunten, bij de grote retailers en in de binnensteden. Het reclamemiddel bereikt dus grote aantallen mensen en werkt dus heel goed.

Dit zorgt ervoor dat billboards uiterst effectieve reclamemiddelen zijn. Mull2media heeft reeds vele jaren ervaring met het ontwerpen en printen van billboards.

Blueback

papier

Billboards zijn dus niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Ze worden vrijwel altijd op blueback geprint om kleurverschillen te voorkomen. Dit omdat de posters vaak over de resten van oude posters geplakt worden.

De blauwe rug van het papier zorgt ervoor dat de kleurverschillen niet zichtbaar zijn door de poster heen. Zo weet je zeker dat jouw boodschap altijd duidelijk in beeld is. En niet vervaagt door een onderliggende poster.

Plan direct een afspraak
Daarom kies je voor

billboards door Mull2media

  • Billboards op maat

  • Altijd een expert beschikbaar en meerdere correctierondes

  • Gratis opmaakdienst voor jouw billboard

  • Jarenlange ervaring, uitstekende kwaliteit

“Billboards laten maken?”

Vraag een offerte aan
Complete

project

Wil je een billboard laten maken? Mull2media verzorgt voor jou het hele traject, van een uniek ontwerp tot de daadwerkelijke productie van het billboard. Je kunt zelf aangeven hoe groot je deze wilt hebben. Wij verzorgen immers full colour presentaties op ieder gewenst ontwerp.

En kom je er niet uit met het ontwerp? Onze gratis opmaakservice helpt je hier graag bij. Maar wij maken niet alleen billboards; wij helpen je ook bij grote posters, abri’s en geveldoeken.

Wil je meer weten over onze

billboards?

Dat kan, natuurlijk! Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons direct bellen op 0314-361516, maar ook een bericht sturen door ons contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Wij nemen op werkdagen binnen 2 uur contact met je op. We zijn je graag van dienst.

Neem contact op

Wil je opvallen? Of meer reclame voor jouw evenement of actie?

Met billboards bereik je altijd een groot publiek.