Opvallende

Brochures

Een brochure is een boekje en bestaat altijd uit een veelvoud van vier pagina’s. Het doel van een brochure is bijna altijd verkopen of informeren. Verkoop jouw product of dienst met een krachtige en opvallende brochure.

Zorg dat jouw brochure opvalt met goede inhoud, mooie afbeeldingen en goede afwerking. Dit vraagt de nodige kennis. Mull2media helpt je hier graag bij. Denk aan het ontwerp en de keuze van papiersoort en dikte.

Brochures ontwerpen

en drukken

Bij Mull2media kun je prachtige brochures of magazines in alle soorten en maten laten drukken of printen. Dit kan zowel in kleine als grote oplages. Een brochure is een gedrukt boekje van geringe omvang.

Dit kan voor diverse doeleinden gemaakt worden. Zo kun je in een handomdraai jouw productcatalogus, personeels- en clubbladen of klantmagazines bij ons bedrijf laten opmaken en afdrukken. Met of zonder omslag, dik of dun papier, de mooiste brochures maak je bij ons.

Plan direct een afspraak
Daarom kies je voor

brochures door Mull2media

  • Altijd eerst een gratis gesprek om de wensen te bespreken

  • Van budget tot honderd procent maatwerk
  • Je loopt geen risico; al je bestanden worden gecontroleerd

  • Snelle levering van jouw brochures

  • 100% tevredenheidsgarantie; niet goed, altijd een gratis herdruk

“Opvallen tussen de concurrentie?”

Neem contact op
Brochures

op maat

Wij komen altijd met een gedegen advies, een doordacht ontwerp en duidelijke communicatie. Het ontwerp van deze reclame-uiting wordt in de meeste gevallen door ons grafische team opgemaakt. Je kunt uiteraard ook jouw eigen ontwerp bij ons aanleveren.

De productie van de brochure wordt in eigen huis gedaan. Zo ben je altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit! Bij ons heb je de keuze uit een groot aantal formaten, zoals A4, A5 en A6. Ook andere formaten brochures zijn op aanvraag mogelijk.

Wil je meer weten over onze

Brochures?

Dat kan, natuurlijk! Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons direct bellen op 0314-361516, maar ook een bericht sturen door ons contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Wij nemen op werkdagen binnen 2 uur contact met je op. We zijn je graag van dienst.

Neem contact op

Wil je opvallen? Of een goede uitstraling van jouw bedrijf of organisatie?

Onze specialisten zorgen dat je met mooie brochures zichtbaar wordt.