Over

DM-acties

Wellicht heb je wel eens gehoord van DM-acties, maar weet je eigenlijk wel wat het betekent? DM staat voor Direct Marketing. Hierbij is het doel van de afzender om een structurele relatie met haar afnemers te verkrijgen en te onderhouden. Om dat doel te bereiken worden (potentiële) klanten rechtstreeks benaderd.

De kanalen die hiervoor gebruikt worden zijn bijvoorbeeld direct mail (geadresseerde post), telemarketing (telefonisch), e-mail en social media.

Goed

meetbaar

Het belangrijkste kenmerk van een DM-actie is het uitlokken en verkrijgen van een reactie. Zo wordt er bijvoorbeeld vaak een advertentie met antwoordkaart opgestuurd, waarmee de ontvanger gestimuleerd wordt om te reageren. Hierdoor zijn DM-acties goed meetbaar en is de respons vrij eenvoudig te meten.

Ook is het gedrag en de voorkeur van de klant makkelijk in kaart te brengen. Hiermee kun je makkelijker inspelen op de wensen en vragen van de klant.

Plan direct een afspraak
Daarom kies je voor

DM acties door Mull2media

  • Altijd eerst een gratis gesprek
  • Persoonlijk contact
  • Van budget tot honderd procent maatwerk
  • Originele acties

  • 100% tevredenheidsgarantie; niet goed, altijd een gratis herdruk

“Opvallen tussen de concurrentie?”

Neem contact op
Doeltreffende

acties

Als bedrijf of organisatie opvallen wordt steeds moeilijker. Daarom is van belang dat je jouw doelgroep verrast met noemenswaardige acties. Wij ontwikkelen bij Mull2media opvallende acties die doeltreffend zijn. Heb je dus een actie of wil je wat aan jouw imago doen? Dan kan een DM-actie wat voor jou betekenen.

Wij kunnen het gehele traject voor jou uit handen nemen. Van het ontwerpen van een flyer, tot het drukken en verspreiden in jouw gewenste gebied.

Wil je meer weten over onze

DM acties?

Dat kan, natuurlijk! Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons direct bellen op 0314-361516, maar ook een bericht sturen door ons contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Wij nemen op werkdagen binnen 2 uur contact met je op. We zijn je graag van dienst.

Neem contact op

Aandacht van jouw doelgroep trekken?

Dan is een DM-actie wellicht interessant voor jou.