Flyers

met een doel

Een flyer is een reclame-uiting waarmee je snel en effectief een product, dienst of evenement onder de aandacht van jouw doelgroep brengt. En aanzet tot actie. Dit doe je met een duidelijke boodschap die mensen nieuwsgierig maakt.

Zonder doel is het zonde om een actie op te zetten. Bepaal daarom van te voren goed; wat wil je bereiken met een flyer actie? Mull2media kijkt samen met jou naar dit doel en hoe we dat het beste kunnen vertalen naar het ontwerp van jouw flyer.

Uniek

ontwerp

De flyer krijgt vervolgens een uniek ontwerp dat is ontworpen in stijl van je huisstijl, zodat het herkenbaar is. De teksten en foto’s kun je zelf aanleveren, maar wij kunnen dit ook verzorgen. Samen met jou of onze tekstschrijver bespreken we het gewenste resultaat.

De flyers zijn beschikbaar in verschillende formaten, zoals A3, A4, A5 en A6. Maar er zijn ook diverse papiersoorten waaruit je kunt kiezen. Maar welke past het beste bij jou? Hierover gaan we ook graag met je in overleg.

Plan direct een afspraak
Daarom kies je voor

flyers door Mull2media

  • Persoonlijk contact en meerdere correctierondes

  • Van budget tot honderd procent maatwerk
  • Je loopt geen risico; al je bestanden worden gecontroleerd

  • Snelle levering van jouw flyers

  • 100% tevredenheidsgarantie; niet goed, altijd een gratis herdruk

“Opvallen tussen de concurrentie?”

Wij weten hoe
Flyers

op maat

Mull2media ontwerpt en drukt al jarenlang flyers op maat. Dit doen wij in onze eigen drukkerij, waar we meerdere druk- en printmachines hebben staan. Wij komen altijd met een goed advies, een doordacht ontwerp en heldere communicatie.

We hechten waarde aan persoonlijk contact, goede opmaak en eindcontrole. Iedere reclameboodschap krijgt bij ons alle aandacht. Flyers tegen aantrekkelijke prijzen laat je dus maken door de specialist.

Wil je meer weten over onze

flyers?

Dat kan, natuurlijk! Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons direct bellen op 0314-361516, maar ook een bericht sturen door ons contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Wij nemen op werkdagen binnen 2 uur contact met je op. We zijn je graag van dienst.

Neem contact op

Jouw bedrijf, product of evenement promoten?

Met een flyer val je gegarandeerd op!