Kom onder

de aandacht

Wil je graag meer toelichting geven over je bedrijf, product of dienst? Dan is een informatiefolder een ideaal middel. Folders worden vaak bewaard, waardoor je met regelmaat onder de aandacht komt bij je doelgroep. Ze worden veel ingezet voor huis-aan-huis verspreiding. Een eenvoudige manier om een groot publiek te bereiken.

Als je een folder laat ontwerpen moet je een aantal keuzes maken over het formaat, materiaal, afwerkingen en natuurlijk de inhoud. Wij helpen je hier bij.

Folder

op maat

Wanneer een leaflet gevouwen wordt, spreken we van een folder. Een folder bestaat minimaal uit 4 pagina’s, maar kan ook 6 pagina’s (3-luik) of zelfs 8 pagina’s (4-luik) of meer bevatten.

De flyers zijn beschikbaar in verschillende formaten, zoals A4, A4, A5 en A6. Maar er zijn ook diverse papiersoorten waaruit je kunt kiezen. Maar welke formaat en papiersoort het beste bij jouw folder? Hierover gaan we ook graag met je in overleg.

Plan direct een afspraak
Daarom kies je voor

folders door Mull2media

  • Een gesprek om jouw wensen door te nemen

  • Van budget tot honderd procent maatwerk
  • Je loopt geen risico; al je bestanden worden gecontroleerd

  • Snelle levering

  • 100% tevredenheidsgarantie; niet goed, altijd een gratis herdruk

“Opvallen tussen de concurrentie?”

Neem contact op
Full colour

folders

Mull2media ontwerpt en drukt al jarenlang full colour folders op maat. Dit doen wij in onze eigen drukkerij, waar we meerdere druk- en printmachines hebben staan. Wij komen altijd met een goed advies, een doordacht ontwerp en heldere communicatie.

We hechten waarde aan persoonlijk contact, goede opmaak en eindcontrole. Iedere reclameboodschap krijgt bij ons alle aandacht. Bij ons vind je flyers op maat tegen de beste prijs.

Wil je meer weten over onze

folders?

Dat kan, natuurlijk! Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons direct bellen op 0314-361516, maar ook een bericht sturen door ons contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Wij nemen op werkdagen binnen 2 uur contact met je op. We zijn je graag van dienst.

Neem contact op

Jouw product of dienst toelichten?

Een folder biedt die uitstekende mogelijkheid!