Een goede

eerste indruk

Een goede representatieve huisstijl is onmisbaar voor jouw bedrijf. Het zegt iets over de stijl die je wilt uitdragen naar je doelgroep toe. Deze uitstraling is belangrijk, want het bepaalt het beeld dat een klant van je heeft. De huisstijl wordt consistent gebruikt en zorgt voor herkenbaarheid bij je (potentiële) klanten.

Natuurlijk omvat een huisstijl vele elementen, zoals het logo, het beeldmerk, de typografie, de kleur en vaste stijlelementen, die het gezicht bepalen.

Huisstijl

ontwikkeling

Mull2media ontwikkelt al jaren huisstijlen, compleet naar de eisen en wensen van de klant. Bij ons heb je betaalbare huisstijlen, maar met behoud van service en kwaliteit. Mull2media hecht veel waarde aan persoonlijk contact, goede opmaak en eindcontrole.

Wij komen altijd met een goed advies, een doordacht ontwerp en heldere communicatie. Mull2media zorgt dat de huisstijl goed wordt weergegeven op het briefpapier, visitekaartje en in de e-mailhandtekening.

Plan direct een afspraak
Daarom kies je voor

huisstijl ontwikkeling door Mull2media

  • Altijd een onderscheidende en functionele huisstijl

  • Een huisstijl passend bij de organisatie

  • Persoonlijk contact en meerdere correctierondes

  • Van budget tot honderd procent maatwerk
  • 100% tevredenheidsgarantie; niet goed, altijd een gratis herdruk

Download de gratis whitepaper

"Hoe ontwikkel je een goede huisstijl?"

Download whitepaper
Bewaking

huisstijl

Om jouw identiteit te waarborgen, is het belangrijk dat jouw huisstijl wordt bewaakt. Voor onze klanten leggen we desgewenst een huisstijldocument (brandmanual) aan, waarin exact staat omschreven waaraan een huisstijl moet voldoen.

Dit is altijd een dynamisch document welke te allen tijde kan worden bijgewerkt. Iedereen die met jouw bedrijf gaat werken, kan via dit document lezen hoe de huisstijl elementen moeten worden toegepast.

Wil je meer weten over onze

huisstijl ontwikkeling?

Dat kan, natuurlijk! Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons direct bellen op 0314-361516, maar ook een bericht sturen door ons contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Wij nemen op werkdagen binnen 2 uur contact met je op. We zijn je graag van dienst.

Neem contact op

De huisstijl is de identiteit van jouw organisatie.

Wij geven jouw bedrijf de juiste visuele identiteit.