Opvallende

magazines

Wil je een eigen magazine laten drukken? Dat kan voor zowel professionele als relationele doeleinden. Het is een uitstekende vorm van jouw personeelsblad, klantenmagazine, clubblad en jaarverslag. Bij Mull2media kun je terecht voor allerlei soorten magazines.

Wij ontwerpen en drukken ze in kleine en grote oplages en op hoogwaardige papiersoorten. Bij ons heb je de keuze uit een groot aantal formaten, zoals A4, A5 en A6. Ook andere formaten magazines zijn op aanvraag mogelijk.

Magazines ontwerpen

en drukken

Zorg dat jouw magazine opvalt met goede inhoud, mooie afbeeldingen en goede afwerking. Dit vraagt de nodige kennis. Mull2media helpt je hier graag bij. Denk aan het ontwerp en de keuze van papiersoort en dikte. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we magazines moeten drukken én ben je verzekerd van een persoonlijke benadering.

Wij kunnen alles voor je uit handen nemen, waardoor je niet alleen de beste prijs betaalt, maar ook profiteert van de snelheid en het regelwerk dat wij voor jou verzorgen.

Plan direct een afspraak
Daarom kies je voor

magazines door Mull2media

  • Altijd eerst een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken

  • Persoonlijk contact en meerdere correctierondes

  • Van budget tot honderd procent maatwerk magazines

  • Je loopt geen risico; al je bestanden worden gecontroleerd

  • 100% tevredenheidsgarantie; niet goed, altijd een gratis herdruk

“Opvallen tussen de concurrentie?”

Neem contact op
Magazines

op maat

Wij komen altijd met een gedegen advies, een doordacht ontwerp en duidelijke communicatie. Het ontwerp van deze reclame-uiting wordt in de meeste gevallen door ons grafische team opgemaakt. Je kunt uiteraard ook jouw eigen ontwerp bij ons aanleveren.

En hoe wil jij jouw magazine gebonden hebben? Dit kan bijvoorbeeld in de rug geniet of met een gelijmde rug. De productie van het magazine wordt in eigen huis gedaan. Zo ben je altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit!

Wil je meer weten over onze

magazines?

Dat kan, natuurlijk! Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons direct bellen op 0314-361516, maar ook een bericht sturen door ons contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Wij nemen op werkdagen binnen 2 uur contact met je op. We zijn je graag van dienst.

Neem contact op

Wil je opvallen? Of een goede uitstraling van jouw bedrijf of organisatie?

Onze specialisten zorgen dat je met magazines zichtbaar bent.