Over

sampling

Sampling is een zeer goede manier om (potentiële) klanten kennis te laten maken met jouw product en/of een dienst. De consument krijgt een sample in handen, waardoor hij of zij dit kan proberen. Zo worden ze enthousiast gemaakt om het product te gaan kopen of de dienst af te nemen.

Maar het is ook perfect voor de lancering van een bestaand merk of het positioneren van een bedrijf, product of merk of om ze kennis te laten maken met een nieuwe huisstijl.

Gerichte

actie

Door middel van een flyer, brochure of poster zorgen wij dat de potentiële klant in aanraking komt met jouw bedrijf, product of dienst. Bij iedere actie kunnen wij niet alleen op de een sample en/of voucher aan de klant overhandigen, maar kunnen wij ook de website inschakelen, gebruik maken van nieuwsbrieven en/of social media.

Daarnaast kunnen wij zorgen voor een leuke eyecatcher, zodat de klant verrast wordt. Iedere doelgroep is specifiek en daar passen wij onze actie op aan.

Plan direct een afspraak
Daarom kies je voor

sampling door Mull2media

  • Altijd eerst een gesprek om de sampling-wensen door te spreken

  • Altijd duidelijkheid vooraf en meerdere correctierondes

  • Van budget tot honderd procent maatwerk
  • Originele sampling

  • 100% tevredenheidsgarantie; niet goed, altijd een gratis herdruk

“Opvallen tussen de concurrentie?”

Neem contact op
Gratis samples

drukwerk

Maar wij verzorgen niet alleen voor onze klanten samples; we bieden ook de mogelijkheid om bij ons gratis samples drukwerk te bestellen. Kun je bijvoorbeeld niet kiezen uit wat voor soort papier of afwerking je wilt voor jouw visitekaartjes, flyers, posters of visitekaartjes? Dan kun je kiezen voor drukwerk samples.

In dat geval ontvang jij drukwerkvoorbeelden en weet je precies hoe jouw drukwerk eruit ziet en wat de kwaliteit van het product is.

Wil je meer weten over

sampling?

Dat kan, natuurlijk! Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons direct bellen op 0314-361516, maar ook een bericht sturen door ons contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Wij nemen op werkdagen binnen 2 uur contact met je op. We zijn je graag van dienst.

Neem contact op

Jouw product of dienst promoten?

Met sampling kun jij jouw product en/of dienst laten zien.