Waarom

een visitekaartje?

Een visitekaartje is bedoeld om duidelijk te maken wie je bent, wat je functie en eventuele titel is, bij welk bedrijf je werkt en op welke manieren dat bedrijf en jij te bereiken zijn. Het is vandaag de dag onmisbaar. Potentiële klanten zullen namelijk eerder aan jou terugdenken als ze een professioneel visitekaartje van je hebben gekregen.

Visitekaartjes bestel en laat je drukken door Mull2media. Al vele jaren zijn wij de specialist in het maken van een visitekaartje op maat.

Goede

eerste indruk

Een eerste indruk laat je maar één keer achter. Val echt op en laat prachtige visitekaartjes drukken. Denk bijvoorbeeld eens aan transparante of PVC visitekaartjes. Wij hebben alles in huis om dit voor jou te realiseren.

Wij hebben de beschikking over een grote productiehal, waar we deze kaartjes in eigen beheer – en dus zonder uitbesteding – voor jou kunnen maken. Daardoor kunnen wij de visitekaartjes ook voor lage prijzen aanbieden.

Plan direct een afspraak
Daarom kies je voor

visitekaarten van Mull2media

  • Altijd duidelijkheid vooraf en meerdere correctierondes

  • Van budget tot honderd procent maatwerk
  • Je loopt geen risico; al je bestanden worden gecontroleerd

  • Snelle levering van jouw visitekaarten

  • 100% tevredenheidsgarantie; niet goed, altijd een gratis herdruk

“Opvallen tussen de concurrentie?”

Neem contact op
Visitekaartjes

op maat

Je deelt je visitekaartjes uit, zodat je niet vergeten wordt. Met onze visitekaartjes weet je zeker dat je in het geheugen van de ontvanger blijft zitten. Onze kaartjes kunnen in allerlei formaten en op allerlei soorten papier gedrukt worden.

Ook is het bij ons mogelijk om de kaartjes te voorzien van een glanzende of matte lak. Het ontwerp van je visitekaartje kun je door ons laten maken, maar je kunt het ook zelf aanleveren. Samen komen we tot het gewenste eindresultaat.

Visitekaartjes
Wil je meer weten over onze

visitekaartjes?

Dat kan, natuurlijk! Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons direct bellen op 0314-361516, maar ook een bericht sturen door ons contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Wij nemen op werkdagen binnen 2 uur contact met je op. We zijn je graag van dienst.

Neem contact op

Visitekaartjes laten maken?

Onze specialisten zorgen dat je zichtbaar bent.